ΤΟΠΙΚΑ

«Βούλιαξαν» ΝΟΒΑ και Ο.Υ.Κ.

βούλιαξαν-νοβα-και-ο-υ-κ-851206

ΝΟΒΑ και Ο.Υ.Κ. δεν κατάφεραν να χαμογελάσουν στην χθεσινή 9η αγωνιστική της Α2 πόλο, αφού αμφότεροι γνώρισαν την ήττα. Οι Αργοναύτες έχασαν στη Νίκαια από τον Ιωνικό με 16 – 11, ενώ το συγκρότημα του Νίκου Μαμούρη υποτάχθηκε στον ανώτερο ΝΟ Πατρών, που έφυγε με το πολύτιμο διπλό από την ανοιχτή πισίνα του ΕΑΚ με 6 – 10.
Ιωνικός – ΝΟΒΑ 16 – 11
Μπορεί ο ΝΟΒΑ από την αρχή της φετινής σεζόν να ξεκαθάριζε ότι η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πώς ο βολιώτικος Ομιλος που αποτελούσε από τους έμπειρους και θεωρητικά από τις ομάδες που θα πάλευαν για πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α2, θα μετρούσε στις πρώτες εννιά αγωνιστικές τέσσερις ήττες. Οι παίκτες του Μανόλη Παπαευαγγέλου, μένοντας για άλλη μια φορά μακριά από τον καλό τους εαυτό, έχασαν στη Νίκαια από τον Ιωνικό με 16-11. Οι γηπεδούχοι που πανηγύρισαν χθες την τρίτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα που ισούται σχεδόν με σωτηρία, ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και έπιασαν στον ύπνο την άμυνα των Αργοναυτών στις δυο πρώτες περιόδους. Εκεί ήταν που κρίθηκε και το παιχνίδι, αφού ο Ιωνικός προηγήθηκε με 9-4, ενώ τα δυο τελευταία οκτάλεπτα του παιχνιδιού ήταν απόλυτα μοιρασμένα. Οι Βολιώτες έχουν βέβαια παράπονα και από την διαιτησία, χωρίς όμως να αρνούνται την δική τους μέτρια απόδοση, που επέτρεψε στην ομάδα της Νίκαιας να πάρει τους δυο βαθμούς.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-3, 3-3, 4-4
Οι σκόρερ του αγώνα:
ΙΩΝΙΚΟΣ: Πρωτοπαπαδάκης 4, Τοροσιάδης 3, Κουρτίδης 3, Δήμου 2, Στερνοβασίλης 2, Μπαγλατζής, Μπενόπουλος
ΝΟΒΑ: Κορυτσάς 3, Παπαγιαννάκης 2, Κώστας 2, Κουτσογιάννης 2, Μπουλουγουράς 1, Φρυδάς 1
Η σύνθεση του ΝΟΒΑ (Μ. Παπαευαγγέλου): Καμπάδαης, Φρυδάς, Κουτσογιάννης, Θ. Αρνάκης, Κρινάκης, Παπαγιαννάκης, Πατσιαντάς, Κορύτσας, Κώστας, Χατζηιωάννου, Καρίκας, Βαμβακάρης, Σταθόπουλος, Μπουλουγουράς.
Ο.Υ.Κ. – Ν.Ο. Πατρών 6 – 10
Μόνο για ένα οκτάλεπτο άντεξε ο Ο.Υ.Κ. στην πίεση του Ν.Ο. Πατρών και στην συνέχεια παραδόθηκε στις άγριες ορέξεις των Αχαιών, που έδειχναν να μην ικανοποιούνται με τίποτα άλλο εκτός της κατάκτησης των δυο βαθμών. Οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν με 6-10 στο κολυμβητήριο του Βόλου και μοιραία από χθες μοιράζονται την έβδομη θέση με τον Ιωνικό. Οι παίκτες του Νίκου Μαμούρη μπήκαν δυνατά στο νερό και προηγήθηκαν με 4-3 στην πρώτη περίοδο. Η συνέχεια όμως άνηκε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους, που πέρασαν μπροστά πριν την ανάπαυλα με ένα γκολ και αύξησαν την διαφορά τερμάτων μέχρι την λήξη, αφού ο ΟΥΚ έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει.
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 0-2, 1-3, 1-2
Οι σκόρερ του αγώνα:
Ο.Υ.Κ.: Γκαραγκούνης 2, Ξυφώλης 2, Μυκονιάτης 1, Δελακάς 1
Ν.Ο.Π.: Κολόμβος 4, Χριστοφής 3, Παπαδέας 2, Αποσκίτης 1
Η σύνθεση του Ο.Υ.Κ. (Ν. Μαμούρης): Λεώνης, Ηρειώτης, Καραμάνης, Δελακάς, Ελ. Μαυρατζώτου, Ξυφώλης, Χατζηγούλας, Μυκονιάτης, Μπλάνας, Γκαραγκούνης, Χαλάς, Σ. Ζουμπουλιάς, Μουστακαλής, Μαρινάγης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου