ΤΟΠΙΚΑ

Πολλά προβλήματα για τη Νίκη

πολλά-προβλήματα-για-τη-νίκη-851206

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νίκη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στην έδρα του Πυρσού Γρεβενών. Ο Μπένγκουα θα βρεθεί στην Αθήνα σήμερα, ενώ ο Μητράκας θα μείνει εκτός για περίπου 20 ημέρες με τις εξετάσεις του όμως να επανεκτιμώνται σήμερα.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση στα Γρεβενά είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο από το καθετί την παρούσα στιγμή την ομάδα της Νίκης Βόλου. Οι κυανόλευκοι μετά την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Μακεδονικό έχουν το μυαλό τους μόνο στην 16η αγωνιστική, όπου και απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών θα διεκδικήσουν τη δεύτερη εκτός έδρας επιτυχία.

Οι τρεις βαθμοί μοιάζουν μονόδρομος για την ομάδα του Λεωνίδα Γαρδικιώτη, η οποία αν θέλει να κυνηγήσει την άνοδο θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα την συγκομιδή βαθμών και στα εκτός έδρας ματς. Στοιχείο των αγώνων μακριά από το Παντελής Μαγουλάς είναι το ότι παίκτες της Νίκης αιφνιδιάζονται στα πρώτα λεπτά των αναμετρήσεων και έτσι πολύ δύσκολα καταφέρνουν να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση.

Το στοιχείο αυτό θα πρέπει να αποφευχθεί από την ομάδα της Νέας Ιωνίας που έχει βρει και πάλι την ηρεμία της μετά την φημολογούμενη φυγή του Στράτου Γιδόπουλου από το κυανόλευκο στρατόπεδο. Η μπόρα πλέον έχει περάσει για το ποδοσφαιρικό τμήμα, που καλείται να γυρίσει σελίδα και με μία εκτός έδρας νίκη να τονώσει και το ηθικό του κόσμου που στέκεται δίπλα του.

Με ηρεμία και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους οι παίκτες της Νίκης καλούνται να αλώσουν τα Γρεβενά. Βέβαια τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τους κυανόλευκους, που στην ουσία πέρα των τερματοφυλάκων έχουν ξεμείνει με 14 ποδοσφαιριστές.

Χθες βγήκαν και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Θοδωρής Μητράκας. Όπως διέγνωσε ο γιατρός της ομάδας κ. Κωστάκης, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν έχει υποστεί μεγάλη ζημιά στο γόνατο και έτσι πιθανότατα θα ακολουθήσει θεραπεία για 20 ημέρες, γλυτώνοντας την επέμβαση κατά ενενήντα τοις εκατό. Οι εξετάσεις όμως θα σταλούν και στην Αθήνα, ώστε να αποφασιστεί αν ο ποδοσφαιριστής πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση ή να ακολουθήσει θεραπεία με ξεκούραση και στην συνέχεια κάνοντας βάρη.

Εκτός του Μητράκα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ροντρίγκο Μπένγκουα, με τον Ουρουγουανό μέσο να εγκαταλείπει και τη χθεσινή προπόνηση, έχοντας εκ νέου ενοχλήσεις στη γάμπα. Τελικά όπως αποφασίσθηκε ο Μπένγκουα θα βρεθεί σήμερα εκ νέου στην Αθήνα, όπου και θα δει ξανά τον γιατρό με τον οποίο ακολούθησε αποθεραπεία.

Πέραν των δύο προαναφερθέντων, εκτός προπονήσεων βρίσκονται οι Φώτης Τσεκετσίδης και Κώστας Λιάρος, αφού έχουν στρατιωτικές υποχρεώσεις. Την ίδια στιγμή εκτός μένει και ο τιμωρημένος Μωυσίδης. Αντίθετα δίχως να έχει ενοχλήσεις προπονήθηκε χθες ο Κανελλόπουλος και έτσι μετά και την σημερινή προπόνηση θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου