ΤΟΠΙΚΑ

Υπαίθρια χορευτική χιπ χοπ εξόρμηση

υπαίθρια-χορευτική-χιπ-χοπ-εξόρμηση-851206

Χορευτική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Αγίου Νικολάου, με πρωταγωνιστές τα μέλη γνωστής ομάδας από το εξωτερικό, οι οποίοι ανοίγουν την αυλαία του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Βόλου. Αύριο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει επίσημα το Διεθνές Φεστιβάλ Βόλου, που θα διαρκέσει από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 21 Ιανουαρίου. Στο μεταξύ, σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου θα προηγηθεί παρουσίαση αποσπασμάτων της δουλειάς των χιπ χόπερς της ομάδας Discipulos do Ritmo από το Σαν Πάολο της Βραζιλίας, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στις 12.00 το μεσημέρι.
Επίσης, στην Δημοτική Σχολή Χορού στο κτίριο της Παλαιάς Ηλεκτρικής θα πραγματοποιηθεί σήμερα Workshop από τα μέλη της Βραζιλιάνικης ομάδας Discipulos do Ritmo (15.00 -17.00), ενώ από τις 17.00 έως τις 17.30, στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους καλλιτέχνες, το κοινό και οι συμμετέχοντες στο workshop, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Niels “Storm” Robitzky, τον γερμανό χορογράφο της Βραζιλιάνικης Ομάδας Discipulos do Ritmo.
Ο Storm ξεκίνησε να χορεύει από μικρός, αλλά ασχολήθηκε με τους χορούς Boying, Popping και Locking μόλις στην ηλικία των 14. Τις πρώτες του περιοδείες τις έκανε για το “Bravo Break dancesensation 84”, ενώ μελέτησε διάφορα στυλ και συνδέθηκε με άλλα Boys.
Το 1991 κάνει το “the Battle Squad” ένα από τα ηγετικά boy groups παγκοσμίως και το Boying μόδα, ενώ καθιερώνει το hip hop στο θέατρο την ίδια χρονιά κερδίζοντας διεθνή τίτλο. Τα επόμενα χρόνια κάνει σώου σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη και έτσι εξασκείται περισσότερο στο popping and locking. Παράλληλα παρουσίαζε το Hip Hop μαγκαζίνο “Freestyle” στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι Viva. Το 1996 αφήνει τη δουλεία και σχηματίζει την “Storm and Jazzy Project” όπου και περιοδεύει σε διάφορα θέατρα ανά τον κόσμο. Τον Ιανουάριο του 2000 εκδίδεται μόνο στα γερμανικά το βιβλίο του “From Swipe to Storm”, καθώς δημιουργεί ένα σόλο το “Solo for Two” Σκηνοθέτησε και χορογράφησε τις τελετές έναρξης για την “Expo 2000” στο Ανόβερο και το Κυπέλλου Ποδοσφαίρου “Fifa»” 2006 στο Μόναχο.
Εισιτήρια προπωλούνται από το Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου, καθημερινά 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Οι τιμές εισιτηρίων είναι 15 ευρώ, 10 ευρώ το φοιτητικό-μαθητικό εισιτήριο και 5 ευρώ το εισιτήριο για παιδιά 6-12 ετών, σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ, πλην της παράστασης Geometronomics, όπου η τιμή εισιτηρίου για τους ενήλικες είναι 20 ευρώ, ενώ για το φοιτητικό – μαθητικό εισιτήριο ισχύει και εδώ η τιμή των 10 ευρώ, καθώς και τα 5 ευρώ για τα εισιτήρια των παιδιών 6-12 ετών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου