ΤΟΠΙΚΑ

Υπερτυχερός άνεργος Βολιώτης κέρδισε 200.000 ΕΥΡΩ!

υπερτυχερός-άνεργος-βολιώτης-κέρδισ-92068

Η τύχη φαίνεται ότι «χαμογέλασε» τις προηγούμενες ημέρες σε 40χρονο άνεργο Βολιώτη, ο οποίος με ένα δελτίο ΣΚΡΑΤΣ αξίας 3 ευρών κέρδισε 200.000 ευρώ!

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Ο υπερτυχερός Βολιώτης αγόρασε και έξυσε το τυχερό κουπόνι στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της κ. Μαρίας Χιοκτούρη, που βρίσκεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου με 28ης Οκτωβρίου, το περασμένο Σάββατο και μόλις προχθές πήγε στην Αθήνα για να παραλάβει τα κερδισμένα χρήματα.

Οπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου κ. Χιοκτούρη, η χαρά και η ικανοποίηση είναι διπλή για την ίδια, αφού ο υπερτυχερός είναι πατέρας ενός αγοριού και τα τελευταία δύο χρόνια είναι άνεργος.

«Ο τυχερός δεν πίστευε στα μάτια του μόλις διαπίστωσε ότι κέρδισε το ποσό των 200.000 ευρώ ωστόσο ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τα χρήματα. Πραγματικά νιώθω ικανοποίηση και χαρά όταν οι πελάτες μας φεύγουν από το πρακτορείο μας κερδισμένοι», συμπλήρωσε η κ. Μαρία Χιοκτούρη.

Η λίστα των επιτυχιών για το πρακτορείο ΟΠΑΠ της κ. Χιοκτούρη είναι μεγάλη, αφού στο παρελθόν όπως εξηγεί έχουν κερδηθεί από Βολιώτες μεγάλα ποσά από Κρατικό Λαχείο, Λόττο και Τζόκερ. Μάλιστα η προτελευταία επιτυχία μετράει μόλις μερικούς μήνες και αφορά Βολιώτη που κέρδισε τα περασμένα Χριστούγεννα 150.000 ευρώ στο Τζόκερ.

Τέλος όσον αφορά το νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, με την ονομασία ΣΚΡΑΤΣ, μετράει μόλις τέσσερις μήνες και πρόκειται για μία πιο εξελιγμένη μορφή του γνωστού παραδοσιακού ΞΥΣΤΟ. Συνολικά υπάρχουν τεσσάρων ειδών ΣΚΡΑΤΣ που κοστίζουν 1, 2 , 3 και 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου