ΤΟΠΙΚΑ

Προετοιμασία μετ’ εμποδίων

προετοιμασία-μετ-εμποδίων-851206

Δεν φτάνουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες που δυσκολεύουν το έργο της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με τον Πυρσό στα Γρεβενά διεξάγεται και με πολλά άλλα προβλήματα. Γεγονός είναι ότι καμία από τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει περάσει χωρίς απουσίες και πονοκεφάλους για τον Λεωνίδα Γαρδικιώτη και ούτε αυτή που διανύουμε αποτελεί εξαίρεση…
Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός δεν μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να δει σε δίτερμα τους ποδοσφαιριστές του, αφού οι τραυματισμοί και οι απουσίες για διάφορους άλλους λόγους τον κάνουν να δουλεύει με περιορισμένο αριθμό παικτών στις προπονήσεις. Χθες 16 συνολικά ποδοσφαιριστές με τους δυο τερματοφύλακες πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς νιώθουν ενοχλήσεις, όπως ο Κανελλόπουλος, αλλά σφίγγουν τα δόντια και γυμνάζονται κανονικά, μια και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Αυτός που ανησύχησε όμως και πάλι το τεχνικό τιμ στη χθεσινή προπόνηση ήταν ο Ροντρίγκο Μπένγκουα. Ο Ουρουγουανός δεν λέει να συνέλθει από τον τραυματισμό του στη γάμπα. Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης αισιοδοξεί ότι μετά τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 90 λεπτά, μια και θεωρείται από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας, όμως χθες ο Μπένγκουα ήταν και πάλι απών, αφού ένιωσε έντονες ενοχλήσεις. Συγκεκριμένα ο έμπειρος μέσος, ενώ ξεκίνησε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αποχώρησε καθώς τον τράβηξε το πόδι του. Σήμερα ίσως δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Κυριακής στα Γρεβενά. Η κατάστασή του βέβαια θα επανεκτιμηθεί σήμερα και θα ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, που για άλλη μια αγωνιστική θα συμπληρώσει αποστολή με το ζόρι.
Και αυτό γιατί τα προβλήματα δεν σταματούν στον Ροντρίγκο Μπένγκουα. Ο Μωυσίδης θα είναι σίγουρα απών, αφού είναι τιμωρημένος, ενώ στο απουσιολόγιο βρίσκεται και το όνομα του Μητράκα, που χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και σήμερα θα βγουν τα αποτελέσματα για το μέγεθος του τραυματισμού του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη μηνίσκου, που ίσως τον οδηγήσει και σε αρθροσκόπηση. Από κει και πέρα απόντες είναι και οι στρατευμένοι Λιάρος και Τσεκετσίδης. Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει από την άσκηση στην οποία βρίσκεται σήμερα ή αύριο και ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης θα κρίνει την κατάστασή του κι αν είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά.
Οσο για το ματς της Κυριακής φυσικά και μόνο ένα αποτέλεσμα θα κυνηγήσουν οι κυανόλευκοι στα Γρεβενά. Στόχος τους είναι να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2008 και να κάνουν γιορτές με ηρεμία…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου