ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη νέα είσοδο του λιμανιού

κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-για-τη-νέα-εί-99109

Πράσινο φως για τη λειτουργία της νέας εισόδου – εξόδου του λιμανιού από τον Κόμβο Μπουρμπουλήθρας, αναμένεται να ανάψουν οι φορείς της πόλης. Σε σύσκεψη που συγκαλείται στις 10:30 σήμερα το πρωί, στο Δημαρχείο του Βόλου, αναμένεται να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία.

Τη σύσκεψη συγκαλεί ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και σε αυτή θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΟΛΒ, κ. Γιάννης Πρίγκος, ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, κ. Γιάννης Τόλιας, ο διοικητής της Τροχαίας, κ. Κουλούρης και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, κ. Χαρ. Πόζογλου.

Οπως είναι γνωστό, το έργο είναι κατασκευαστικά έτοιμο. Απομένει η σήμανση και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να δοθεί σε χρήση. Από τη νέα είσοδο θα γίνεται πλέον η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανάμεσά τους και των βαρέων, προς και από τον εμπορικό λιμένα.

Το έργο αναμένεται να αποσυμφορήσει τον κεντρικό ιστό του Βόλου από τον κυκλοφοριακό φόρτο και δη, των βαρέων οχημάτων, που εξυπηρετούνται από το εμπορικό λιμάνι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου