ΤΟΠΙΚΑ

Μόνο ο Μακεδονικός στο προσκήνιο

μόνο-ο-μακεδονικός-στο-προσκήνιο-851206

Μια ημέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Μακεδονικό ο Στράτος Γιδόπουλος μπήκε στα αποδυτήρια και καθησύχασε τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παραμένει και συνεχίζει μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να τους «πουλήσει»… Μετά από αυτή την εξέλιξη οι κυανόλευκοι συγκεντρώνονται απόλυτα στο σημερινό παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό και παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες.
Η Νίκη υποδέχεται στις 3 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς τους Θεσσαλονικείς μετά από μια προβληματική εβδομάδα, ωστόσο παίκτες και τεχνική ηγεσία δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν το καθήκον τους, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις και να κατακτήσουν τη νίκη, που θα ευχαριστήσει καταρχάς τον Στράτο Γιδόπουλο και τους φιλάθλους, αποκαθιστώντας την ηρεμία και παράλληλα θα δώσει στους κυανόλευκους βαθιά βαθμολογική ανάσα. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Λιάρος, που είδε την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη και σήμερα θα εκτίσει την ποινή του, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο στρατευμένος Τσεκετσίδης που κρίνεται ανέτοιμος. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του, αφού ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν οι Χουστουλάκης και Μάγγος. Παράλληλα, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής, επιστρέφει στην ενδεκάδα και στην επιθετική γραμμή ο Νέρι Αστράουσκας.
Ετσι μια πιθανή ενδεκάδα για τους κυανόλευκους είναι με τον Καντιμοίρη να υπερασπίζεται την εστία, τον Καριώτη αριστερό μπακ και στην αντίστοιχη θέση από δεξιά τον Χουστουλάκη και τους Μακράκη και Σωτρίνη στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα προτιμηθούν όπως όλα δείχνουν οι Μάγγος, Κωνσταντινίδης και Ριβελίνο, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κανελλόπουλος και Βούλγαρης στις δυο πλευρές και ο Αστράουσκας στην κορυφή. Αν προτιμηθεί διάταξη με δύο επιθετικούς, τότε ο Κανελλόπουλος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Λιθουανού. Βέβαια τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο από τη στιγμή που ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός δεν έχει διατηρήσει ποτέ σταθερή μια ενδεκάδα και σε κάθε αγωνιστική, είτε αναγκαστικά λόγω προβλημάτων είτε λόγω απόδοσης ορισμένων παικτών, προχωρά σε αλλαγές.
Στην διάθεση του Λεωνίδα Γαρδικιώτη βρίσκονται οι: Νάνι, Καντιμοίρης, Καριώτης, Σωτρίνης, Μακράκης, Χουστουλάκης, Κρούτι, Μάγγος, Μωυσίδης, Τσερέπι, Μητράκας, Βούλγαρης, Κανελλόπουλος, Ριβελίνο, Κωνσταντινίδης, Γουνελάς, Αστράουσκας και Μπένγκουα.
Ο Α. Κατσικογιάννης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ηπείρου είναι ο ρέφερι που θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Μακεδονικού στην «κλούβα». Βοηθοί του θα είναι οι Α. Σιαμέτης και Ν. Κούτρας από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ τέταρτος ο Π. Κοεμπτζίδης από την Κοζάνη.

Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
Η δεύτερη πιο επικίνδυνη ομάδα στο Βόρειο Ομιλο της Γ’ Εθνικής ως φιλοξενούμενη είναι ο Μακεδονικός. Οι Θεσσαλονικείς έχουν να επιδείξουν μια δυναμική παρουσία μακριά από την έδρα τους με τέσσερα διπλά, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα. Η ομάδα του Δ. Καλαϊτζίδη έχει φύγει με τους τρεις βαθμούς από Αρτα, Αμφισσα, Φιλιππιάδα και Ζάκυνθο, ενώ έχει αποσπάσει ισοπαλία σε Πτολεμαϊδα και Θέρμη. Γενικότερα ο Μακεδονικός έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές στις 14 αγωνιστικές και αυτές από τον ΠΑΟΝΕ και τον Πυρσό στα Γρεβενά. Φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και συμπεριλαμβάνεται βάσει της μέχρι σήμερα πορείας του στους διεκδικητές της ανόδου.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Π. Μαγουλάς
Ωρα: 3 μ.μ.
Διαιτητής: Α. Κατσικογιάννης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
20.ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ 27.ΚΙΟΥΤΣΙΟΥΚΟΦ
4.ΚΑΡΙΩΤΗΣ 3.ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΑΣ
16.ΜΑΚΡΑΚΗΣ 5.ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ 16.ΣΑΜΑΡΑΣ
21.ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ 31.ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ
12.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 7.ΚΑΤΣΑΡΟΣ
18.ΜΑΓΓΟΣ 10.ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ
23.ΡΙΒΕΛΙΝΟ 25.ΣΑΜΠΙΑΣΒΙΛΙ
7.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 33.ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
9.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 9.ΚΛΟΚΙΔΗΣ
24.ΑΣΤΡΑΟΥΣΚΑΣ 17.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Προπονητές:
Λ. ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ Δ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου