ΤΟΠΙΚΑ

Νίκη θέλει ο Ολυμπιακός με Καστοριά

νίκη-θέλει-ο-ολυμπιακός-με-καστοριά-851206

Με μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στις εντός έδρας επιτυχίες και γενικότερα στις επιτυχίες ανόδου, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό την Καστοριά στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική αλλά και βαθμολογική κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι η ομάδα θα καταφέρει να προσθέσει άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της, για να ανέβει ακόμη ψηλότερα στο τελευταίο ματς στο Πανθεσσαλικό, καθώς το επόμενο ματς έδρας το Γενάρη θα είναι στο ΕΑΚ Βόλου…
Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Γιόζεφ Μπουμπένκο θα διαφοροποιήσει και σήμερα την ενδεκάδα, αφού υπάρχουν απουσίες σε σχέση με το προηγούμενο ματς, ενώ θα συνεχίσει με την επιθετική τακτική της ομάδας, θέλοντας πάντως καλύτερη απόδοση και καλύτερη λειτουργία τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.
Πιθανόν οι Γιακάκογλου – Ιωάννου θα είναι το επιθετικό δίδυμο, ενώ ενδέχεται και πάλι ο Ραγκουέλ να παίξει στα άκρα της άμυνας, όπως και ο Κατσικάς, με τον Μάγερνικ να οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη με τους Λιόλιο ή Ψαρρή στην άμυνα ή τον Μιχάλη στην επίθεση, αλλά ακόμη και τον Στεφανίδη δεξιά και τον Ραγκουέλ αριστερά, αφού εκτός του Αλβάρεζ λείπουν και οι Ιακωβάκης, Γουσούλης.
Οι Βεζυρίδης, Ραγκουέλ, Κατσικάς, Μάγερνικ, Πακάλτσης, Ιράλα, Στεφανίδης, Γκαρσία, Μπάρος “Τούτσο”, Γιακάκογλου, Ιωάννου, Θέμελης, Γεροντίδης, Διαμάντης, Λιόλιος, Μιχάλης, Τσουλάκος και Ψαρρής αποτελούν την 18άδα για τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Καστοριά.
Ο Ολυμπιακός με νίκη σήμερα βάζει τις βάσεις για ψηλότερα, αφού μέσα στον Δεκέμβρη έχει άλλο ένα στην Αθήνα με τον Ηλυσιακό. Στο πρώτο ματς του 2009 οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν στο ΕΑΚ Βόλου την Καλλιθέα και ο α γύρος θα κλείσει κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
Ολα δείχνουν ότι η ομάδα θα μείνει ανεβασμένη σε θέσεις διεκδίκησης ανόδου, αλλά και σε ετοιμότητα για μεταγραφική ενίσχυση ουσίας, που θα την κάνει πιο δυνατή και θα δώσει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στον προπονητή Γιόζεφ Μπουμπένκο.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι και σήμερα ο Ολυμπιακός, έχοντας και καλή παράδοση, θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου, με τον ΣΦΕΟΒ να καλεί τον κόσμο, ενώ από τους Austrian boys ανακοινώθηκαν τα εξής: “Η ομαδάρα μας αγωνίζεται τελευταία φορά στο Πανθεσσαλικό. Έφτασε η ώρα για το οριστικό αντίο πριν την επιστροφή μας στο σπίτι μας, το ΕΑΚ, εκεί που έχουμε μεγαλώσει, εκεί πού έχουμε δει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας να μεγαλουργεί, εκεί που περιμένουμε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μας, εκεί που στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος θα παρακολουθούμε τους αγώνες της ομάδος μας, εκεί που το ΜΑΪΟ θα γλεντήσουμε την επιστροφή μας στα μεγάλα σαλόνια της Α’ Εθνικής, από την οποία απουσιάζουμε τόσα χρόνια και μας έχει ανάγκη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρών στο τελευταίο αυτό ματς, ώστε να γυρίσουμε στη φυσική μας έδρα νικητές και να βοηθήσουμε στο σερί του αήττητου τους παίχτες μας”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου