Πρόταση ψηφίσματος για τη δολοφονία Παύλου Φύσσα

Τελευταία ενημέρωση: 2014-09-19, 20:25:14
Πρόταση ψηφίσματος για τη δολοφονία Παύλου Φύσσα

Από τους Δρόμους Συνεργασίας και την Επιλογή Ευθύνης

Πρόταση ψηφίσματος για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από στέλεχος της Χρυσής Αυγής, κατέθεσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» και «Επιλογή Ευθύνης - Πάμε Μπροστά».

«Η δολοφονία συντάραξε την Ελλάδα και προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις σε κοινωνικό αλλά και πολιτικό επίπεδο σε σχέση με την εγκληματική δράση των στελεχών και των μελών της Χρυσής Αυγής. Προτείνουμε στη συνεδρίαση της Δευτέρας να εκδοθεί ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, σαν φόρος τιμής στον αντιφασίστα αγωνιστή Παύλο Φύσσα, στέλνοντας στην τοπική κοινωνία ένα δυνατό μήνυμα: ποτέ ξανά φασισμός», αναφέρουν στην πρότασή τους οι Δρόμοι Συνεργασίας.

«Θεωρούμε ότι αποτελεί ελάχιστο δημοκρατικό χρέος για το Δημοτικό μας Συμβούλιο», επισημαίνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Επιλογής Ευθύνης, «να εκδώσει ψήφισμα για τη μαύρη αυτή επέτειο, βρισκόμενο σε αντιστοιχία με τα αντιφασιστικά αισθήματα της συντριπτικής πλειονότητας των συμπολιτών μας».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=