ΤΟΠΙΚΑ

Στις εγκαταστάσεις του λιμανιού αύριο το πρωί ο Αχιλλέας Μπέος

στις-εγκαταστάσεις-του-λιμανιού-αύρι-101505

Ενόψει της σύσκεψης της Δευτέρας, για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη λειτουργία της νέας εισόδου του λιμανιού

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που απαιτούνται προκειμένου να δοθεί σε χρήση η νέα είσοδος του Λιμανιού για τα βαρέα οχήματα, από την Μπουμπουλήθρα, θα συζητήσουν και θα συναποφασίσουν σε σύσκεψη το πρωί της Δευτέρας 22 Σεπτεμβρίου, στις 10.30, στο δημαρχείο του Βόλου, υπό την προεδρία του κ. Αχιλλέα Μπέου, οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη θα μετάσχουν ο πρόεδρος του ΟΛΒ, κ. Γιάννης Πρίγκος, ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, κ. Γιάννης Τόλιας, ο διοικητής της Τροχαίας, κ. Κουλούρης και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, κ. Χαρ. Πόζογλου.

Αύριο το πρωί εξάλλου, ο κ. Αχιλ. Μπέος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΟΛΒ θα περιοδεύσει τις εγκαταστάσεις του λιμανιού και θα ενημερωθεί αναλυτικά για τα έργα που απαιτούνται για την ανάπτυξή του, για τις λειτουργίες του και κυρίως γι’ αυτές που χαρακτηρίζονται ως οχλούσες προκειμένου να βρεθούν λύσεις κοινά αποδεκτές και να διασφαλιστεί η άριστη συνεργασία πόλης και λιμανιού.

Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί ο κ. Μπέος θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Υπενθυμίζεται ότι για το απόγευμα της Δευτέρας, στις 6, είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Για τον Περιφερειακό

Επίσης, τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στις 12.30, στο γραφείο του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για το έργο της σήραγγας του Περιφερειακού και συγκεκριμένα για την εμπλοκή με την Αρχαιολογία.

Στη σύσκεψη θα μετάσχουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, εκπρόσωποι του υπουργείου Υποδομών (ο Γενικός Γραμματέας και η προϊσταμένη ειδικής υπηρεσίας Δημοσίων Εργων) και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας (Τμηματάρχης αρχαιολογικών χώρων και αρχαιολόγοι).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου