ΤΟΠΙΚΑ

Νέα ηγεσία στην Ελληνική Αστυνομία

νέα-ηγεσία-στην-ελληνική-αστυνομία-851206

Καθήκοντα στις μεγάλες αστυνομικές διευθύνσεις αναλαμβάνουν με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστρατήγου Αναστασίου Δημοσχάκη ανώτατοι αξιωματικοί του Σώματος.
Συγκεκριμένα, ο υποστράτηγος Ιωάννης Μπούτσικας ορίζεται Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής. Ο κ. Μπούτσικας υπηρετούσε μέχρι σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας. Στο πλευρό του θα έχει ως αναπληρωτή τον Γρηγόριο Γουργούλη που προέρχεται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Ο μέχρι σήμερα «αττικάρχης» Ασημάκης Γκόλφης προάγεται σε αντιστράτηγο και αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος και ο αντιστράτηγος Χρήστος Δρακόπουλος επίσης προάγεται και αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος.
Στη Θεσσαλονίκη Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο υποστράτηγος Ιωάννης Μπάμιατζης.
Γενικοί Αστυνομικοί Διευθυντές αναλαμβάνουν επίσης στην Κρήτη ο Αντώνιος Βιτωράκης, στη Στερεά Ελλάδα ο Παναγιώτης Γιαννίκος, στη Δυτική Ελλάδα ο Δημήτριος Μπουλούκος, στην Ήπειρο ο Βασίλειος Λουράκης, στη Θεσσαλία ο Χρήστος Φράγγος, στην Κεντρική Μακεδονία ο Στέργιος Αποστολίδης, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο Μαργαρίτης Ντομάζης, στην Πελοπόννησο ο Χρήστος Μακρής.
Τέλος, προϊστάμενος στον Κλάδο Ασφάλειας και Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει ο υποστράτηγος Στέφανος Σκότης, ενώ ο υποστράτηγος Δρόσος Μπουγούδης διευθυντής Ασφαλείας Αττικής.
Υπενθυμίζεται, ότι παραμένει στη θέση του αρχηγού της Αστυνομίας ο αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης. Ο Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος παραμένει στα καθήκοντά του ως υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ο αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας αναλαμβάνει τα καθήκοντα προϊσταμένου του επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου