ΤΟΠΙΚΑ

Τελετή αγιασμού του νέου δικαστικού έτους αύριο στα Δικαστήρια του Βόλου

τελετή-αγιασμού-του-νέου-δικαστικού-έ-111957

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, στις 12 το μεσημέρι, στο ακροατήριο του ισογείου του Δικαστικού Μεγάρου, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, αύριο Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά το νέο δικαστικό έτος.

Για πρώτη φορά, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Σ.Β. Λάζαρο Γαϊτάνη, η τελετή συνδιοργανώνεται από το Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου και το Σύλλογο Δικαστικών Υπάλληλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Βόλου. Εκτός από τον Λ. Γαϊτάνη χαιρετισμό θα απευθύνει η πρόεδρος των δικαστικών υπαλλήλων Ιωάννα Παπαδημητρίου.

Στο μεταξύ, ο Δικηγορικός Σύλλογος προετοιμάζει τις πρώτες εκδηλώσεις του νέου δικαστικού έτους. Στις 3 Οκτωβρίου, ημέρα γιορτής του προστάτη του δικαστικού σώματος Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, συνδιοργανώνεται κοινή εκδήλωση με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος. Εχουν κληθεί να μιλήσουν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Β. Αλεξανδρής, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ν. Αγγελάρας και ο Μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ.

Για τις 17 Οκτωβρίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου προγραμματίζει εκδήλωση, με θέμα «Η συμφωνία του Δουβλίνου 1 και 2 – γεωγραφική θέση της Ελλάδος», με ομιλητές τους ευρωβουλευτές, νομικούς Ελίζα Βόζεμπεργκ από τη Ν.Δ. και Κ. Χρυσόγονο από το ΣΥΡΙΖΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου