ΤΟΠΙΚΑ

Πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Βόλου

πρεμιέρα-στο-διεθνές-φεστιβάλ-βόλου-851206

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει επίσημα το Διεθνές Φεστιβάλ Βόλου, που θα διαρκέσει από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 21 Ιανουαρίου. Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου θα προηγηθεί παρουσίαση αποσπασμάτων της δουλειάς των χιπ χόπερς της ομάδας “Discipulos do Ritmo” από το Σαν Πάολο της Βραζιλίας, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στις 12.00 το μεσημέρι.
Την ίδια ημέρα επίσης, 19 Δεκεμβρίου, στη Δημοτική Σχολή Χορού στο κτίριο της Παλαιάς Ηλεκτρικής θα πραγματοποιηθεί Workshop από τα μέλη της βραζιλιάνικης ομάδας Discipulos do Ritmo (15:00 μ.μ. -17:00 μ.μ.), ενώ από τις 17.00 έως τις 17.30, στα πλαίσια των συναντήσεων με τους καλλιτέχνες, το κοινό και οι συμμετέχοντες στο workshop, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Niels “Storm” Robitzky, το Γερμανό χορογράφο της Βραζιλιάνικης Ομάδας Discipulos do Ritmo.
Επίσημα το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το βράδυ της 20ης Δεκεμβρίου με την εκπληκτική παράσταση Geometronomics/ Γεωμετρική από τους «Storm και Discirulos do Ritmo” (Βραζιλία – Γερμανία). Ο «καταιγιστικός» Γερμανός χιπ χόπερ Νηλς «Στορμ» Ρομπίτσκυ είναι από τους λίγους που κατάφεραν να μεταφέρουν το χιπ χοπ στη σκηνή με επιτυχία. Αυτή τη φορά ο «Στορμ», χορογράφος της τελετής έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου FIFA 2006 στο Μόναχο, χορογραφεί τους απίθανους Βραζιλιάνους χορευτές χιπ-χοπ Ντισίπουλος ντο Ρίτμο στο Geometronomics και κόβουν την ανάσα. Ο Storm ξεκίνησε να χορεύει από μικρός, αλλά ασχολήθηκε με τους χορούς Boying, Popping και Locking μόλις στην ηλικία των 14. Τις πρώτες του περιοδείες τις έκανε για το “Bravo Break dancesensation 84”, ενώ μελέτησε διάφορα στυλ και συνδέθηκε με άλλα Boys. Σκηνοθέτησε και χορογράφησε τις τελετές έναρξης για την “Expo 2000” στο Ανόβερο και το Κυπέλλο Ποδοσφαίρου “Fifa»” 2006 στο Μόναχο. Εισιτήρια προπωλούνται από το Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου, καθημερινά 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι 15 ευρώ, 10 ευρώ το φοιτητικό-μαθητικό εισιτήριο και 5 ευρώ το εισιτήριο για παιδιά 6-12 ετών, σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ, πλην της παράστασης Geometronomics, όπου η τιμή εισιτηρίου για τους ενήλικες είναι 20 ευρώ, ενώ για το φοιτητικό – μαθητικό εισιτήριο ισχύει και εδώ η τιμή των 10 ευρώ, καθώς και τα 5 ευρώ για τα εισιτήρια των παιδιών 6-12 ετών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου