ΤΟΠΙΚΑ

Το ΤΑΙΠΕΔ έβγαλε στο «σφυρί» κτήμα 38.108 τ.μ. στον οικισμό Καλά Νερά

το-ταιπεδ-έβγαλε-στο-σφυρί-κτήμα-38-108-τ-μ-117773

Σε λίστα μεταξύ 14 ακινήτων, τα οποία προκήρυξε το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) σε διεθνή δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό, περιλαμβάνεται κτήμα 38.108 τ.μ. στον οικισμό Καλά Νερά στον Παγασητικό Κόλπο Νομού Μαγνησίας.

Η σχετική διαδικασία θα «τρέξει» μέσω της πλατφόρμας της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Σημειώνεται πως η ΕΤΑΔ έχει αναπτύξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr με σκοπό την προώθηση των ακινήτων που διαχειρίζεται και τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών διαγωνισμών αξιοποίησης (eAuction).

Μεταξύ άλλων προς πώληση είναι επίσης τετραώροφο κτήριο 2.135 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας (Μητροπόλεως 9), διατηρητέο τριώροφο κτήριο 489 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη (Θεοφίλου 13), κτήμα 12.000 τ.μ. στην περιοχή Πλύτρα στον Δήμο Μονεμβασίας Λακωνίας, παραθαλάσσια έκταση 85.668 τ.μ. στον Δήμο Παγγαίου του Νομού Καβάλας, διώροφο κτήριο 235 τ.μ. στη Λίμνη Ευβοίας κ.α.

Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της πρώτης φάσης ορίσθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2014, στις 14.00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν διευκρινίσεις αναφορικά με τον διαγωνισμό και τη συναλλαγή καθώς και να υποβάλουν αιτήματα για να επισκεφθούν τα ακίνητα.

Οι πρώτοι ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί πώλησης ακινήτων που διεξήγαγε η ΕΤΑΔ για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, ενώ είχε και την πρώτη συνεργασία με μεσίτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου