ΤΟΠΙΚΑ

Αλλη μια νίκη θέλει ο Ολυμπιακός

αλλη-μια-νίκη-θέλει-ο-ολυμπιακός-851206

Με μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στις εντός έδρας επιτυχίες ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα στο Πανθεσσαλικό τον Αγροτικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική αλλά και βαθμολογική κατάσταση, και υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι η ομάδα θα καταφέρει να προσθέσει άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της, για να ανέβει ακόμη ψηλότερα.
Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Γιόζεφ Μπουμπένκο θα διαφοροποιήσει σήμερα την τακτική της ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πιο επιθετικούς προσανατολισμούς σε σχέση με το προηγούμενο ματς στη Βέροια.
Από πλευράς Ολυμπιακού θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Στάθης Στεφανίδης και ο Κριστιάν Ράμι που προέρχεται από τραυματισμό, ενώ πιθανόν οι Γιακάκογλου – Ιωάννου θα είναι το επιθετικό δίδυμο. Ενδέχεται και πάλι ο Ραγκουέλ να παίξει στα χαφ και στα άκρα της άμυνας οι Αλβάρεζ και Κατσικάς. Ερωτηματικό είναι μια θέση ξένου που διεκδικούν οι Τούτσο και Γκαρσία, ενώ μάλλον σίγουροι είναι οι Ιράλα και Μάγερνικ.

Με τη χθεσινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου στο Σέσκλο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” Γιόζεφ Μπουμπένκο ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή που αποτελούν οι: Βεζυρίδης, Θέμελης, Αλβάρεζ, Γεροντίδης, Γκαρσία, Γιακάκογλου, Διαμάντης, Ιακωβάκης, Ιράλα, Πακάλτσης, Ραγκουέλ, Μπάρος “Τούτσο”, Ιωάννου, Κατσικάς, Κοντέων, Μάγερνικ, Μιχάλης, Τσουλάκος.

Ο Ολυμπιακός με νίκη σήμερα βάζει τις βάσεις για τα νικηφόρα αποτελέσματα τον Δεκέμβρη, όπου και έχει 3 ματς, εκ των οποίων δυο στο Βόλο, εκτός από σήμερα και την άλλη Κυριακή με την Καστοριά (14/12) και ένα στην Αθήνα με τον Ηλυσιακό…
Στο πρώτο ματς του 2009 οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την Καλλιθέα και ο α γύρος θα κλείσει κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα) και όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα είναι σε θέσεις διεκδίκησης ανόδου, αλλά και σε ετοιμότητα για μεταγραφική ενίσχυση ουσίας που θα την κάνει πιο δυνατή και θα δώσει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στον προπονητή Γιόζεφ Μπουμπένκο.
Αυτό που προέχει πάντως τώρα είναι το σημερινή ματς τμε τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος
στα φετινά του ματς δέχθηκε γκολ στο πρώτο 45λεπτο έχασε κι αυτό έγινε 4 φορές με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο σκορ εκτός έδρας με τον Ιωνικό (1-0 ημίχρονο, 2-0 τελικό) στην Κέρκυρα (1-0 ημίχρονο, 2-0 τελικό), στην Καλαμάτα (1-0 ημίχρονο, 2-0 τελικό) και στο Ελληνικό με τον Εθνικό (1-0 ημίχρονο, 2-0 τελικό). Ακόμη δυο φορές στον Εύοσμο έχασε όταν δέχθηκε γκολ στο α΄ μέρος στα ματς Αγροτικός – Καβάλα (0-1 ημ. 0-2 τελικό) και Αγροτικός -Βέροια (0-1 ημ. και 0-1 τελικό).
Η ομάδα του Εύοσμου φέτος δεν πάει πολύ καλά, έχοντας μόνο 3 νίκες (3-0 τον Εθνικό Αστέρα, 1-0 την Καστοριά και 1-2 στην πρεμιέρα στην Καρδίτσα), 2 ισοπαλίες 0-0 (με Διαγόρα στον Εύοσμο και με Καλαμαριά εκτός) ενώ γνώρισε 7 ήττες οι τρεις στο γήπεδο του (από Ατρόμητο, Καβάλα, Βέροια)
Ο Αγροτικός βρίσκεται μάλιστα στο Βόλο δίχως να έχει στις τάξεις της τον αρχηγό της Νίκο Κυζερίδη, όπως και τους Κούτση και Δελήμπαση που είναι τιμωρημένοι.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι και σήμερα ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου, ενώ από τους Austrian boys ανακοινώθηκαν τα εξής: “Δεν έχουμε πάψει να νοσταλγούμε το ΕΑΚ. Δεν έχουμε πάψει να αδημονούμε την επιστροφή μας σε αυτό. Στη χαλύβδινη έδρα που ΟΛΟΙ εμείς εδώ και χρόνια έχουμε μετατρέψει, γιγαντώνοντας τις προσπάθειες των παικτών μας. Εδώ και αρκετές αγωνιστικές έχουμε ξεριζωθεί από την Εστία μας, προσμένοντας τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η επιστροφή της ομάδας και ΟΛΩΝ μας.
Μέχρι τότε όμως η ομάδα αυτή αξίζει τη συμπαράστασή μας στο Πανθεσσαλικό γήπεδο, το οποίο θα πρέπει να μετατρέψουμε για λίγο καιρό ακόμη σε έδρα επιτυχιών. Μη μένεις πίσω, περιμένοντας την επιστροφή στο ΕΑΚ. Είναι κρίμα να στερείς από τον εαυτό σου τις μαγικές εμφανίσεις που ο νέος Ολυμπιακός μας πραγματοποιεί, δημιουργώντας μέρα με την ημέρα σε όλους μας μεγαλύτερες προσδοκίες. Δώσε το παρών στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να διαπιστώσεις την πρόοδο, εμπιστοσύνη και την υγεία που διέπει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μην καθυστερείς, η ομάδα σε περιμένει και σε έχει ανάγκη.”

*Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων ανακοινώνει ότι σήμερα η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται κ από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (από τη 1 το μεσημέρι), ενώ για την είσοδο των φιλάθλων στον Στάδιο:
Οι κάτοχοι διαρκείας των 120 ευρώ και των εισιτηρίων των 10 ευρώ, θα εισέλθουν στο χώρο από την πεζογέφυρα 1 και από τις θύρες 18, 19, 20.
Οι κάτοχοι διαρκείας των 250 ευρώ, των επισήμων και των εισιτηρίων των 15 ευρώ θα εισέλθουν από την πεζογέφυρα 2 και τη θύρα 21.
Οι κάτοχοι διαρκείας των VIP θα εισέλθουν στο χώρο από τη πεζογέφυρα 2 και τη θύρα 22.
Οι μαθητές θα εισέλθουν στο χώρο από την πεζογέφυρα 1 και από τις θύρες 16 και 17 (μαζί και οι συνοδοί τους με εισιτήριο των 10 ευρώ).
Οι φίλαθλοι του Αγροτικού Αστέρα, θα εισέλθουν από την πεζογέφυρα 3 και από τις θύρες 31 & 32.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου