ΤΟΠΙΚΑ

“Εξάψαλμοι κατά Γιαννάκου” στο Συνέδριο ΠΟΣΔΕΠ

εξάψαλμοι-κατά-γιαννάκου-στο-συνέδ-851206

Αρχισαν χθες νωρίς το πρωί, οι εργασίες της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου της ΠΟΣΔΕΠ, δηλαδή του συνδικαλιστικού οργάνου των πανεπιστημιακών καθηγητών, όπου όλοι οι ομιλητές αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα θέματα της Παιδείας.
Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Γιάννης Μαΐστρος δήλωσε ότι η ομοσπονδία κάλεσε την κα Γιαννάκου να έρθει στο συνέδριο και να συζητήσει με όλους τους πανεπιστημιακούς και να μην κάνει καμία επιλογή με ποιους συζητάει. Αρνήθηκε. Ας αναλάβει τις δικές της ευθύνες.
Εξάλλου σε ερώτηση εάν η Παιδεία είναι μια αφορμή για να πάει η κυβέρνηση σε εκλογές, ο κ. Μαΐστρος απάντησε ότι βρισκόμαστε σε ένα πανεπιστήμιο που τελεί υπό κατάληψη (σ.σ. Πάντειο Πανεπιστήμιο). Βλέπουμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει καμία έκρυθμη κατάσταση. Οι διαδικασίες του συνεδρίου συνεχίζονται και καλούμε όλους τους Ελληνες πολίτες να εμπιστευθούν τους πανεπιστημιακούς καθηγητές και τους φοιτητές.
Το συνέδριο συνεχίσθηκε ως αργά το βράδι. Σήμερα αναμένεται να γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας και του προεδρείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου