ΤΟΠΙΚΑ

Οι Αγιασμοί των σχολείων

οι-αγιασμοί-των-σχολείων-121957

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Μαγνησίας.

Στην καθιερωμένη τελετή για την έναρξη των μαθημάτων που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί, θα παραστεί η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κ. Θεοδώρα Μητσιάνη.

Εξάλλου, στο 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου, που έβγαλε τον πρώτο των πρώτων και τον τρίτο κατά σειρά σε βαθμολογικές επιδόσεις στις πανελλήνιες εξετάσεις στη Μαγνησία, θα γίνει φέτος ο επίσημος Αγιασμός της έναρξης των μαθημάτων για τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η τελετή του Αγιασμού θα γίνει στις 10 το πρωί, παρουσία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γ. Δοδοντσάκη και ενδεχομένως στελέχους του Υπουργείου Παιδείας. Κατά την τελετή, θα βραβευτούν οι απόφοιτοι Σταύρος Κορέντης και Απόστολος Σαρδέλας που αναδείχθηκαν αντίστοιχα πρώτος και τρίτος σε όλο το νομό, στις επιδόσεις τους στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ο Σταύρος Κορέντης είχε αγγίξει το απόλυτο άριστα συγκεντρώνοντας 19.514 μόρια στις πανελλήνιες και εισήχθη από τους πρώτους στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, ενώ ο Απόστολος Σαρδέλας με 19.432 μόρια εισήχθη δεύτερος στη Σχολή Ικάρων.

Οι άλλοι Αγιασμοί

Στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου, ο Αγιασμός θα γίνει στις 8:30 το πρωί.

Την ίδια ώρα, θα γίνει και ο Αγιασμός του 2ου Γυμνασίου και 2ου Γενικού Λυκείου Βόλου, στο συγκρότημα του Αναύρου.

Στο συγκρότημα του 7ου και 9ου Γυμνασίου Βόλου, ο Αγιασμός θα γίνει στις 9:15 το πρωί.

Στο 8ο Γυμνάσιο και στο 8ο λύκειο Βόλου, η τελετή θα γίνει στις 9:30 το πρωί.

Ο Αγιασμός στο 2ο ΕΠΑΛ. Ν. Ιωνίας Βόλου θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 πμ στον προαύλιο χώρο του Σχολείου στο μεσαίο τμήμα του συγκροτήματος Πολυκλαδικού.

Στις 9 το πρωί, θα τελεστεί στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2014-2015.

Από το Μουσικό Σχολείο Βόλου ανακοινώνεται ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2014-15 θα γίνει στις 8:00 πμ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου