ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις νίκες το Δεκέμβρη… και 3 προσθήκες

τρεις-νίκες-το-δεκέμβρη-και-3-προσθήκε-851206

Τρεις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός το Δεκέμβρη και κάνοντας υπολογισμούς μπορεί έτσι όχι απλά να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα, αλλά και να πιάσει θέση τριάδας και να κάνει και τις τρεις μεταγραφικές προσθήκες που θα φέρουν τους ερυθρόλευκους πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του Εθνικού και την ισοπαλία στη Βέροια θέλει συνέχεια κατ’ αρχήν την Κυριακή με τον Αγροτικό Αστέρα, βλέποντας ότι το Δεκέμβρη μπορεί να βάλει τις βάσεις, ώστε το 2009… να είναι η χρονιά του.
Το Σεπτέμβρη σε 3 ματς ο Ολυμπιακός πηρέ 4 βαθμούς με τους αγώνες:
Πιερικός – Ολυμπιακός 0-0 ,Ολυμπιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0, Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-0 .
Τον Οκτώβριο ήταν η καλύτερη συγκομιδή με τη βολιώτικη ομάδα να μένει αήττητη και να παίρνει 10 βαθμούς εκ των οποίων οι 6 εκτός έδρας.
(Ολυμπιακός – Ιωνικός 1-1, Κέρκυρα – Ολυμπιακός 2-3, Διαγόρας – Ολυμπιακός 0-1 και
Ολυμπιακός- Καλαμαριά 2-0) ενώ το Νοέμβρη είχε τα περισσότερα ματς.
(Εθνικός Αστέρας – Ολυμπιακός 2-0,Ολυμπιακός – Καλαμάτα 2-0,Καβάλα – Ολυμπιακός 2-1 ,Ολυμπιακός – Εθνικός 3-2, Βέροια – Ολυμπιακός 0-0) με κέρδος 7 βαθμούς …
Τώρα τον Δεκέμβρη ο Ολυμπιακές έχει πάλι 3 ματς εκ των οποίων δυο στο Βόλο με Αγροτικό Αστέρα (7/12) και Καστοριά (14/12) και ένα στην Αθήνα με τον Ηλυσιακό και θεωρητικά θέλει και μπορεί να πάει ψηλότερα…
Στο πρώτο ματς του 2009 οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την Καλλιθέα και ο α γύρος θα κλείσει κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα) και όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα είναι σε θέσεις διεκδίκησης ανόδου, αλλά και σε ετοιμότητα για μεταγραφική ενίσχυση ουσίας που θα κάνει πιο δυνατή την ομάδα και θα δώσει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στον προπονητή Γιόζεφ Μπουμπένκο.
Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι από τώρα σε ετοιμότητα, έχοντας βάλει στο στόχαστρο τρεις Έλληνες παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα πια τις θέσεις του ακραίου μπακ, του μέσου και του επιθετικού.
Ο Ολυμπιακός έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, είναι στην πρώτη πεντάδα, ενώ μπορεί να βρεθεί ψηλότερα και, έχοντας παίξει με τις τρεις από τις 4 ομάδες που είναι τώρα μπροστά του στη βαθμολογία, περιμένει δικά τους στραβοπατήματα και απώλειες σε μεταξύ τους αγώνες, αλλά και δικές του νίκες στη συνέχεια.
Αυτό που προέχει πάντως τώρα είναι το ματς της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αγροτικός Αστέρας όταν στα φετινά του ματς δέχθηκε γκολ στο πρώτο 45λεπτο έχασε κι αυτό έγινε 4 φορές με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο σκορ εκτός έδρας με τον Ιωνικό (1-0 ημίχρονο ,2-0 τελικό) στην Κέρκυρα (1-0 ημίχρονο, 2-0 τελικό),στην Καλαμάτα (1-0 ημίχρονο ,2-0 τελικό) και στο Ελληνικό με τον Εθνικό (1-0 ημίχρονο, 2-0 τελικό).Ακόμη δυο φορές στον Εύοσμο έχασε όταν δέχθηκε γκολ στο α΄ μέρος στα ματς Αγροτικός – Καβάλα (0-1ημ 0-2 τελικό) και Αγροτικός -Βέροια (0-1ημ.και 0-1 τελικό).
Η ομάδα του Εύοσμου φέτος δεν πάει πολύ καλά έχοντας μόνο 3 νίκες (3-0 τον Εθνικό Αστέρα, 1-0 την Καστοριά και 1-2 στην πρεμιέρα στην Καρδίτσα),2 ισοπαλίες 0-0 (με Διαγόρα στον Εύοσμο και με Καλαμαριά εκτός) ενώ γνώρισε 7 ήττες οι τρεις στο γήπεδο του (από Ατρόμητο, Καβάλα, Βέροια)
Ο Αγροτικός θα ταξιδέψει την Κυριακή στον Βόλο δίχως να έχει στις τάξεις της τον αρχηγό της Νίκο Κυζερίδη, όπως και τους Κούτση και Δελήμπαση που είναι τιμωρημένοι.
Από πλευράς Ολυμπιακού την Κυριακή θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Στάθης Στεφανίδης και πιθανόν και πάλι ο Κριστιάν Ράμι που προέρχεται από τραυματισμό και χθες δεν προπονήθηκε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου