ΤΟΠΙΚΑ

Στο 4ο ΓΕΛ ο επίσημος αγιασμός της Δευτεροβάθμιας

στο-4ο-γελ-ο-επίσημος-αγιασμός-της-δευτε-125758

Θα βραβευτούν οι απόφοιτοι Στ. Κορέντης και Απ. Σαρδέλας

Στο 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου, που έβγαλε τον πρώτο των πρώτων και τον τρίτο κατά σειρά σε βαθμολογικές επιδόσεις στις πανελλήνιες εξετάσεις στη Μαγνησία, θα γίνει φέτος ο επίσημος αγιασμός της έναρξης των μαθημάτων για τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η τελετή του αγιασμού θα γίνει στις 10 το πρωί, παρουσία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γ. Δοδοντσάκη και ενδεχομένως στελέχους του Υπουργείου Παιδείας.

Κατά την τελετή, θα βραβευτούν οι απόφοιτοι Σταύρος Κορέντης και Απόστολος Σαρδέλας που αναδείχθηκαν αντίστοιχα πρώτος και τρίτος σε όλο το νομό, στις επιδόσεις τους στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ο Σταύρος Κορέντης είχε αγγίξει το απόλυτο άριστα συγκεντρώνοντας 19514 μόρια στις πανελλήνιες και εισήχθη από τους πρώτους στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, ενώ ο Απόστολος Σαρδέλας με 19.432 μόρια εισήχθη δεύτερος στη Σχολή Ικάρων.

3ο ΕΠΑΛ Βόλου

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί, θα τελεστεί στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2014-2015. Εν τω μεταξύ, οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τις 08.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και για τις τρεις τάξεις του σχολείου.

Στην Α’ Τάξη θα λειτουργήσουν δύο ομάδες προσανατολισμού και συγκεκριμένα Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής και Τεχνολογικών Εφαρμογών.

Στη Β’ τάξη, θα λειτουργήσει ο Τομέας Γεωπονίας με τις ειδικότητες Τεχνικών Φυτικής Παραγωγής, Τεχνικών Ζωικής Παραγωγής, Τεχνικών Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Τεχνικών Τεχνολογίας, Τροφίμων και Ποτών.

Για τη Γ’ τάξη, θα λειτουργήσει επίσης Τομέας Γεωπονίας με τις ειδικότητες Σύγχρονης Επιχειρηματικής Γεωργίας, Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων, Εργων Τοπίου και Περιβάλλοντος.

2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Ο Αγιασμός στο 2ο ΕΠΑΛ. Ν. Ιωνίας Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Σχολείου στο μεσαίο τμήμα του συγκροτήματος Πολυκλαδικού.

Την ίδια μέρα θα διανεμηθούν βιβλία στους μαθητές και θα τους ανακοινωθεί ο κανονισμός της Σχολικής Μονάδας.

Επιπλέον, ενημερώνονται οι μαθητές και γονείς της περιοχής ότι οι μετεγγραφές προς το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, συνεχίζονται μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου στους τομείς:

• Πληροφορικής
• Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
• Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού
• Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.

Μουσικό

Από το Μουσικό Σχολείο Βόλου ανακοινώνεται ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2014-15 θα γίνει την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 π.μ. Στη συνέχεια θα δοθούν τα βιβλία στους μαθητές.

21ο Δ.Σ. Βόλου

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Αγιασμός στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, θα γίνει την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 9:30 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου