ΤΟΠΙΚΑ

6.000.000 ευρώ μοίρασε το λαϊκό στο Βόλο!!!

6-000-000-ευρώ-μοίρασε-το-λαϊκό-στο-βόλο-851206

Πρόωρος πρωτοχρονιάτικος μποναμάς στο Βόλο. Η πενηντάδα του πρώτου τρίδυμου λαχνού του λαϊκού λαχείου «έπεσε» στην πόλη και τουλάχιστον δέκα άτομα πανηγυρίζουν από χθες με κέρδη που αγγίζουν συνολικά τα 6.000.000 ευρώ!
Τα υπερτυχερά λαχεία ξεκίνησαν τη «διαδρομή» τους σε διάφορα σημεία του Βόλου και της Ν. Ιωνίας από το πρακτορείο του Νικόλαου Κουρδή, στην οδό Ιάσονος με Κοραή.
Οι δέκα πεντάδες του πρώτου αριθμού του λαϊκού λαχείου (38233), που είτε πούλησε λιανικά το πρακτορείο του κ. Κουρδή είτε πωλήθηκαν μέσω άλλων λαχειοπωλών που τα αγόρασαν χονδρικά, μετατράπηκαν σε «χρυσό» στα χέρια των κατόχων τους.
Η χθεσινή κλήρωση μοίρασε χαμόγελα ικανοποίησης στο «γούρικο» πρακτορείο, όπως και στους λαχειοπώλες από τα χέρια των οποίων πέρασαν τα σούπερ τυχερά λαχεία.
Ολονύκτιο πανηγύρι ανέμενε τους τυχερούς, οι οποίοι εκτιμάται ότι είναι τουλάχιστον δέκα.
Τα χαρμόσυνα μαντάτα ανακοίνωναν στον «Τ» η πράκτορας κ. Ελένη Κουρδή και η μία από τους «χρυσούς» λαχειοπώλες του Βόλου κ. Μαρία Καφίδα.
Η πενηντάδα με τον πρώτο αριθμό διανεμήθηκε σε πολλά σημεία, όπως σε υπηρεσίες, στα ψαράδικα, σε καφενεία και τσιπουράδικα.
Πανευτυχής δήλωνε και ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στην οδό Ιάσονος με Κοραή, Νίκος Κουρδής. Είναι το ίδιο πρακτορείο που είχε βγάλει και πάλι τον πρώτο αριθμό του λαϊκού λαχείου πριν από πέντε χρόνια.
Σύμφωνα με τον κ. Κουρδή, το κατάστημα στην Κοραή μόλις άνοιξε και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο παλιό, «οπότε είναι βέβαιο πλέον ότι είναι γουρλίδικο».
Ο ίδιος δήλωσε ότι όλοι στο πρακτορείο του είναι ευτυχείς που έδωσαν τον πρώτο αριθμό και εύχεται στους τυχερούς να είναι πάντα καλότυχοι.
Μέσω του πρακτορείου τα τυχερά λαχεία πουλήθηκαν από τους λαχειοπώλες Μαρία Καφίδα (600.000 ευρώ) και Ευάγγελο Κατσακιούρη (825.000 ευρώ), το πρακτορείο Προ-Πο Πολυχρόνου (1.400.0000 ευρώ), τον Αθ. Καφίδα (825.000 ευρώ), ενώ τα υπόλοιπα που μοίρασαν ακόμη 1.600.000 ευρώ πουλήθηκαν λιανικά από το πρακτορείο του κ. Κουρδή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου