ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του Γ. Σούρλα με Κ. Χατζηδάκη

συνάντηση-του-γ-σούρλα-με-κ-χατζηδάκη-851206

Με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστή Χατζηδάκη συναντήθηκε χθες ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργού, για το Νομό Μαγνησίας.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σούρλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με ικανοποίηση διαπίστωσα πως όχι μόνο είναι στις προθέσεις, αλλά και στις άμεσες αποφάσεις της κυβέρνησης η επίσπευση και η ολοκλήρωση όλων εκείνων των έργων που απαιτούνται για την προετοιμασία αλλά και την άρτια διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων 2013».
Στο πλαίσιο της συνάντησής τους οι κ. κ. Σούρλας και Χατζηδάκης συζήτησαν την πορεία των αεροδρομίων της Σκιάθου και της Αγχιάλου, το οποίο μάλιστα ο πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει ως «το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας» κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Βόλο.
Αναφορικά με τον ΟΣΕ ο υπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Σούρλα πως δεν πρόκειται να μειώσει τα δρομολόγια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία σε περιοχές όπου υπάρχει επιβατικό κοινό. Θα ήταν άλλωστε ανοησία του ΟΣΕ να μειώσει τα δρομολόγιά του εκεί όπου υπάρχουν επιβάτες».
Επανέλαβε δε τη δέσμευση του πρωθυπουργού -κατά την επίσκεψή του στο Βόλο- ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα γίνει ηλεκτροκίνηση της γραμμής Βόλου – Λάρισας. Όσον αφορά στα έργα παράκαμψης της Νέας Ιωνίας, δήλωσε πως αυτά προχωρούν, ενώ ο κ. Σούρλας ζήτησε να επισπευστούν οι διαδικασίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου