ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγα κύριος και φίλος»

εφυγα-κύριος-και-φίλος-851206

Και τυπικά παρελθόν από την ομάδα της Νίκης Βόλου αποτελεί από χθες το πρωί ο Μιχάλης Κουτσογιάννης. Οι ελπίδες κάποιων φίλων της ομάδας ότι θα πειστεί τελικά να μη λύσει το συμβόλαιό του και θα βρεθεί η χρυσή τομή με τη διοίκηση δεν ευδοκίμησαν… Ο 24χρονος αμυντικός μετά από τρεισήμισι χρόνια στη Νέα Ιωνία, από χθες αποτελεί και επίσημα ξένο σώμα, αφού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Με 74 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής και στο κύπελλο, ο Κουτσογιάννης, που αποτελούσε και έναν από τους αρχηγούς της ομάδας τα τελευταία χρόνια και ήταν και από τους ελάχιστους Βολιώτες που είχαν παραμείνει στη Νίκη, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο ίδιος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και όπως τόνισε φεύγει σαν φίλος και κύριος από την ομάδα. Εξηγώντας τους λόγους που τον ώθησαν να λύσει την συνεργασία του με τη Νίκη, είπε: «Οτι έγινε, έγινε αρχικά επειδή εγώ δεν δέχτηκα το πρόστιμο του μισθού που μας επέβαλε ο κ. Γιδόπουλος μετά το ματς με την Πρέβεζα. Ομως υπήρχαν κι άλλες διαφωνίες στο οικονομικό κομμάτι από το καλοκαίρι, όταν ο πρόεδρος είχε πει ότι όλα τα συμβόλαια θα είναι των 10.000 ευρώ. Αυτό απαιτούσε την αλλαγή και του δικού μου. Θα γινόταν δηλαδή αναπροσαρμογή και μείωση αποδοχών. Ημουν θετικός σε αυτό το θέμα, απλά από τότε μέχρι τώρα περίμενα να μου φέρουν το νέο συμβόλαιο να το υπογράψω, χωρίς να έχω λύσει το προηγούμενο και χωρίς να πληρώνομαι κάτι από αυτό που υπήρχε. Οταν ζήτησα δε να πληρωθώ μισθό Αυγούστου, μου είπαν ότι υπάρχει νέο συμβόλαιο και ότι δεν εμπεριέχει μισθό για τον συγκεκριμένο μήνα, ενώ δεν το είχα ακόμα υπογράψει. Ο λόγος που προσωπικά στράφηκα σε αυτή την λύση, είναι επειδή ένιωσα ότι με κορόιδευαν».
Οπως τονίζει στη συνέχεια ο Βολιώτης μπακ, δεν μπορούσε να βρεθεί άλλη λύση και όπως τονίζει οι σχέσεις του ήταν άριστες τόσο με τον Γιδόπουλο, όσο και με τον Γαρδικιώτη: «Με την ομάδα δεν έχω τίποτα. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο όχι μόνο της καριέρας μου αλλά και της ζωής μου η Νίκη. Η Νίκη έχει μεγάλη ιστορία και δεν πιστεύω ότι αν φύγω εγώ ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, η ομάδα θα έχει πρόβλημα. Εχει παίκτες καλούς και το αποδεικνύουν στο γήπεδο, όπως και την Κυριακή. Ηρθα κύριος και φεύγω κύριος από τη Νίκη Βόλου. Με τον προπονητή έχω καλές σχέσεις, αλλά και με τον πρόεδρο δεν μάλωσα. Απλά έτσι έπρεπε να γίνει και να λύσουμε τη συνεργασία μας, αφού δεν βρισκόταν άλλη λύση. Ευχαριστώ ως ένα σημείο τη διοίκηση για το θέμα του στρατού και τις άδειες που μου εξασφάλισαν για να αγωνιστώ στην ομάδα. Αν και κάποια στιγμή σταμάτησαν όλα αυτά και είχα πρόβλημα με τις προπονήσεις. Αυτό με έκανε να μείνω λίγο πίσω αγωνιστικά και να προβληματιστώ για την αδιαφορία τους».
Τέλος ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και όσους συνεργάστηκε: «Είμαι δεμένος με τον κόσμο. Τα συναισθήματα είναι δυνατά. Ημουν τέσσερα χρόνια στη Νέα Ιωνία και έχω δεθεί με την ομάδα και με πρόσωπα και φεύγω σαν φίλος. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους για την στήριξη προς το πρόσωπό μου, αλλά και σε όσους συνεργάστηκα. Καλή επιτυχία στην ομάδα για τη συνέχεια και πιστεύω ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα, γιατί η Νίκη έχει μεγάλη ιστορία και αξίζει να βρεθεί ψηλότερα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου