ΤΟΠΙΚΑ

«Η Ανω Γατζέα ζητάει βοήθεια»

η-ανω-γατζέα-ζητάει-βοήθεια-128108

Ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές σε κράσπεδο στο Σταθμό του τραίνου στην Ανω Γατζέα

Δεκαπέντε μέρες πέρασαν μετά την επιδιόρθωση βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης στην Ανω Γατζέα, μετά από τη ανάβλυση νερού από αποβάθρα στο Σταθμό του τραίνου, και ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές στο κράσπεδο, ούτε τοποθετήθηκε όπως έπρεπε η σήμανση.

Οπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής: «Την Κυριακή 24 Αυγούστου το πρωί από το κράσπεδο της αποβάθρας του τραίνου στο Σταθμό της Ανω Γατζέας ανέβλυζε πολύ νερό. Αφού βεβαιώθηκε ότι δεν επρόκειτο για κάποιο θαύμα ενημερώθηκαν οι κάτοικοι, που με τη σειρά τους έψαξαν να ειδοποιήσουν τους αρμόδιους. Πράγματι πήγαν υδραυλικοί και το μεσημέρι είχε αποκατασταθεί η βλάβη και είχε κλειστεί με κάποιο τρόπο η τρύπα που είχε ανοιχτεί. Μια γαλλίδα τουρίστρια τους συνεχάρη και τους είπε ότι «τόσο γρήγορα μόνον στο προεδρικό μέγαρο στην Γαλλία θα είχε αποκατασταθεί η βλάβη».

Το δε νερό που είχε κοπεί αποκαταστάθηκε στον οικισμό του Σταθμού, στην Ανω Γατζέα όμως όχι. Ετσι κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο) έμεινε μέχρι τις 8 η ώρα το βράδυ χωρίς τρεχούμενο νερό και εκείνη την ημέρα φιλοξενούσε μια κοινωνική εκδήλωση με πλήθος κόσμου. Αντιλαμβάνεται ο καθένας τι αγώνας δρόμου χρειαζόταν για να ικανοποιούνται με νερό οι κοινόχρηστοι χώροι…

Πέρασαν 12 ημέρες, το κράσπεδο δεν αποκαταστάθηκε, η σήμανση έχει τοποθετηθεί από γείτονα και το τραίνο κάνει κανονικά τα δρομολόγια και στάση στο κράσπεδο αυτό!!! Επίσης ο Σταθμός από την παραμονή της ημέρας εκείνης έχει να δεχθεί επίσκεψη αυτοκινήτου για την αποκομιδή των σκουπιδιών…

Ο πρώην Δήμαρχος Μηλεών έλεγε ότι το Τραινάκι είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού του Δήμου. Μάλλον οι νυν δημοτικοί άρχοντες δεν το ενστερνίζονται αυτό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου