ΤΟΠΙΚΑ

Διεθνές κύκλωμα που διακινεί γυναίκες μέσω Ιντερνετ

διεθνές-κύκλωμα-που-διακινεί-γυναίκε-851206

Διεθνές κύκλωμα σωματεμπορίας, τα μέλη του οποίου προωθούν στην Ελλάδα, μέσω του διαδικτύου, νεαρές γυναίκες, από χώρες του εξωτερικού, αποκαλύφθηκε από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικοί του τμήματος ηθών συνέλαβαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης 25χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε αφιχθεί στην Ελλάδα από την Ουγγαρία, ώστε να συναντήσει «πελάτες». Όπως αποκαλύφθηκε από τις έρευνες, τα μέλη του κυκλώματος παρουσιάζουν σε ιστοσελίδα φωτογραφίες και πληροφορίες με νεαρές γυναίκες – φωτομοντέλα.
Παράλληλα, οι «ενδιαφερόμενοι» ενημερώνονται για το ακριβές χρονικό διάστημα που θα βρίσκονται στην πόλη τους οι γυναίκες και τις επιλέγουν, πληρώνοντας από 250 έως 1.200 ευρώ για κάθε σεξουαλική συνεύρεση μαζί τους.
Οι γυναίκες μετακινούνται αεροπορικώς σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπου σε διάστημα 4 έως 6 ημερών συναντούν δεκάδες «πελάτες», οι οποίοι τις επέλεξαν μέσω του Ίντερνετ. Σε βάρος της 25χρονης σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ από την ασφάλεια συνεχίζεται η έρευνα, σε συνεργασία με τις διωκτικές αρχές άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου