ΤΟΠΙΚΑ

Ανασύνταξη με Φιλιππιάδα θέλουν στη Νίκη

ανασύνταξη-με-φιλιππιάδα-θέλουν-στη-ν-851206

Απογοητευτική ήταν η Νίκη Βόλου στο εκτός έδρας ματς της για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πάρουν κανένα θετικό αποτέλεσμα και γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζας που σημείωσε μόλις την 2η εντός έδρας νίκη αφού στο παρελθόν είχε επιβληθεί επίσης με 1-0 του Θερμαϊκού. Σήμερα στο Βόλο ο Στράτος Γιδόπουλος.

Εμεινε μακριά
Αυτό που απογοήτευσε τόσο ήταν η άσχημη εμφάνιση και η αδιαφορία ορισμένων παικτών τη στιγμή που οι παίκτες της Πρέβεζας παρουσιαστήκαν περισσότερο μαχητικοί και παθιασμένοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Το άσχημο αποτέλεσμα πλέον αφήνει την ομάδα της Νέας Ιωνίας αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα αφού 12 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι έχουν συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς που προέρχονται από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες ενώ σε έξι ματς έχει γνωρίσει την ήττα. Η διαφορά πλέον με τις ομάδες του Μακεδονικού και του Π.Α.Ο.Ν.Ε. που έχουν κάνει το 1-2 στην κορυφή βρίσκεται στους 11 βαθμούς. Μάλιστα αν υπολογίσει κανείς πως βρισκόμαστε πέντε αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, τότε η Νίκη έχει χάσει σημαντικό έδαφος για την επίτευξη του στόχου της που είναι η άνοδος.
Σειρά έχει ο Εθνικός
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Λεωνίδα Γαρδικιώτη είναι ο Εθνικός Φιλιππιάδας στο Παντελής Μαγουλάς την ερχόμενη Κυριακή 30 Νοεμβρίου. Αδιαμφισβήτητα στόχος της ομάδας είναι η νίκη, ωστόσο για να έρθει αυτή, η ομάδα της Νέας Ιωνίας καλείται να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό της Πρέβεζας.
Ζητούμενο την παρούσα στιγμή είναι η Νίκη να ξαναβρεί την ηρεμία της και να αφήσει πίσω την άσχημη εμφάνιση. Η εμφάνιση και η απόδοση που είχε η Νίκη στον τελευταίο εντός έδρας ματς τον Θερμαϊκό είναι η επιθυμητή για να επιτευχθεί αυτό όμως και πάλι θα πρέπει η δουλειά μέσα από τις προπονήσεις να είναι σκληρή.
Οι παίκτες της θα πρέπει να έχουν επίγνωση της κατάστασης καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπουν σε βαθμολογικές περιπέτειες. Βέβαια το άκουσμα του ονόματος Εθνικός Φιλιππιάδας δεν μπορεί να προκαλέσει και ταραχή μιας και η νεοφώτιστη ομάδα έχει να επιδείξει εκτός έδρας μία νίκη μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η διαφορά που τον χωρίζει όμως με τη Νίκη βρίσκεται στον ένα μόλις βαθμό με τον προσεχή αντίπαλο να καταλαμβάνει την 13η θέση με 13 βαθμούς. Στην τελευταία του αναμέτρηση ο Εθνικός γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό.

Η προετοιμασία
Για την 13η αγωνιστική ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Αντώνη Σωτρίνη αφού ο αρχηγός της ομάδας έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό. Σε αντίθεση με τον Σωτρίνη επιστρέφουν οι Ηλίας Μακράκης και Χρήστος Κανελλόπουλος οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην Πρέβεζα, όντας τιμωρημένοι. Απών θα είναι και ο στρατευμένος Φώτης Τσεκετσίδης για τον οποίο γίνονται προσπάθειες να μετατεθεί σε μονάδα κοντά στον Βόλο, ώστε να βρίσκεται κοντά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Τέλος προσπάθεια γίνεται ώστε ο Ροντρίγκο Μπένγκουα να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι μοιρασμένες.

Στο Βόλο ο Γιδόπουλος
Στο Βόλο αναμένεται σήμερα ο κ. Στράτος Γιδόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ μετά το ματς της Πρέβεζας είχε τονίσει στους παίκτες της ομάδας του πως θα επιβληθεί πρόστιμο με την κράτηση ενός μισθού. Από τη στιγμή που κάποιος δεν το δεχθεί, τότε θα μπορέσει να τονίσει την αντίρρησή του ενώπιόν του σήμερα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου