ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Καθυστερεί η αποστολή
φορολογικών δηλώσεων
Σημαντική καθυστέρηση, τονίζουν φοροτεχνικοί του Βόλου, παρατηρείται στην αποστολή από το Υπουργείο Οικονομικών των φετινών φορολογικών δηλώσεων, που έχουν μία επιπρόσθετη ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αυτή της προεκτύπωσης των ετήσιων ακαθάριστων αποδοχών που εισέπραξε ο κάθε φορολογούμενος ξεχωριστά.
Α.Τ.

Περαστικά…
Τις ευχές των μουσικών αλλά και πολλών Βολιωτών δέχτηκε με συγκίνηση ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Γιώργος Καρυδάκης, ο οποίος διάγει περίοδο ανάρρωσης μετά από ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας. Ο πρόεδρος των μουσικών Αχιλλέας Τσιργούλας μετέφερε στον μαέστρο τις ευχές όλων των μουσικών για γρήγορη επάνοδο στο “τιμόνι” της Φιλαρμονικής, εκφράζοντας με αυτό το τρόπο τους δεσμούς αγάπης που συνδέουν τα μέλη της ορχήστρας με τον “πατέρα” τους, όπως αποκαλούν χαρακτηριστικά τον Γιώργο Καρυδάκη. Κοινή ευχή βεβαίως, είναι να επανακάμψει σύντομα, ακμαίος και θαλερός, στα καλλιτεχνικά του καθήκοντα, προσθέτοντας νέες επιτυχίες στο ενεργητικό του.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Δυναμική διεκδίκηση
Την οδό της δυναμικής διεκδίκησης των δεδουλευμένων τους θα ακολουθήσουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Νέας Ιωνίας, εάν δεν διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα καταβολής των οφειλόμενων. Οι επικεφαλής του Πανελλήνιου Συλλόγου Μουσικών ΠΕΜ ΟΤΑ θα ζητήσουν εκ νέου συνάντηση με τους καθ ύλην αρμοδίους, αναζητώντας λύση στο φλέγον θέμα που δεν έχει διευθετηθεί ακόμη, παρ όλες τις αρχικές διαβεβαιώσεις.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Γυρίζουμε σελίδα…
“Γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε, δεν μένουμε στο παρελθόν”είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Δήμου Βόλου Χρήστος Τσαμπρινός, κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του ΔΣ. Η άποψη ότι “χρειάζεται ομαδική προσπάθεια για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα” έγινε δεκτή από τα μέλη του συμβουλίου, που τάσσονται στο σύνολό τους υπέρ του συναινετικού κλίματος.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Φθορές
Σε πολλά σημεία του δρόμου τα πεζοδρόμια έχουν μεγάλες φθορές οι οποίες αποτελούν πραγματικά παγίδες για τους πεζούς. Χθες συνεργείο του Δήμου με υπόδειξη του ίδιου του δημάρχου ξεκίνησε την αποκατάσταση της σκάλας εισόδου στο δημαρχείο, καθώς αρκετές πλάκες έχασκαν… Θα πρέπει έπειτα οι εργασίες να συνεχιστούν και στα πεζοδρόμια του κέντρου, εφόσον γίνει η απαραίτητη καταγραφή..
Β.Κ

Η ΔΕΚΕ
Πολλές φορές έχει επισημανθεί από διερχόμενους την Παλαιά Εθνική Οδό Βόλου-Λάρισας ότι θα πρέπει από τη ΔΕΚΕ που είναι αρμόδια αρχή να φροντιστεί ο φωτισμός που είναι ελλιπέστατος. Ειδικά τις πρωινές ώρες που υπάρχει πυκνή ομίχλη, αλλά και το βράδυ, ο δρόμος λόγω και πολλών στροφών είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, γι αυτό και πρέπει άμεσα να γίνει παρέμβαση για να μην τρέχουν όλοι εκ των υστέρων.
Β.Κ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου