ΤΟΠΙΚΑ

Σκηνές της ταινίας «Ο κατήφορος» στη Νέα Ιωνία!

σκηνές-της-ταινίας-ο-κατήφορος-στη-851206

Ελεύθερος με εγγυοδοσία 5.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή Βόλου 26χρονος κάτοικος Λεχωνίων, ο οποίος κατηγορούνταν για ληστεία και απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση σε βάρος 18χρονης πρώην φίλης του. Στον 26χρονο δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, καθώς ήδη του έχουν επιβληθεί με προηγούμενη απόφαση του Ανακριτή, μιας και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 26χρονος προχθές το βράδυ συναντήθηκε με την πρώην φίλη του, με την οποία είχαν χωρίσει πριν από ένα περίπου μήνα. Της ζήτησε να ανέβει στην δίκυκλη μοτοσικλέτα του και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, πίσω από το Νεκροταφείο, με το πρόσχημα ότι ήθελε να μιλήσουνε.
Σε κάποια στιγμή ο 26χρονος άρπαξε το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας και άρχισε να διαβάζει τα μηνύματά της.
Στη συνέχεια με απειλές και λέγοντάς της ότι έχει στην κατοχή του όπλο, τής πήρε 250 ευρώ από την τσάντα της και ξεκίνησε να φύγει. Λίγα μέτρα πιο κάτω ο 26χρονος επέστρεψε στην 18χρονη και λέγοντας πάλι ότι έχει όπλο τής ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της και να μείνει με τα εσώρουχα. Αφού πήρε τα ρούχα της, την άφησε μόνη στην ερημιά. Η 18χρονη με δάκρυα στα μάτια και ημίγυμνη κατευθύνθηκε σε ένα κατάστημα, όπου ζήτησε τη βοήθεια του ιδιοκτήτη. Το περιστατικό το κατήγγειλε προχθές το πρωί μαζί με την μητέρα της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αστυνομικοί της οποίας συνέλαβαν τον 26χρονο.
Ο 26χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στο περιστατικό και ότι βρισκόταν σε πάρτι προχθές το βράδυ, ωστόσο κατά την αντιπαράσταση των δύο νέων τόσο στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όσο και στο γραφείο της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, η 18χρονη επέμενε ότι αυτός ήταν ο δράστης των όσων τραγικών της είχαν συμβεί.
Σημειώνεται ότι στις 7 Φεβρουαρίου 2008 ο 26χρονος είχε πυροβολήσει σε βάρος δύο συνομήλικων του με καραμπίνα για μάτια μιας… νεαρής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου