ΤΟΠΙΚΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας στην ALPHA BANK

παράσταση-διαμαρτυρίας-στην-alpha-bank-851206

Παράσταση διαμαρτυρίας έκανε χθες ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΜΕΤΚΑ κ. Βαγγέλης Τσιτσικλής σε συνάντηση που είχε με τον διευθυντή του υποκαταστήματος της ALPHA BANK στη Νέα Ιωνία (2ας Νοεμβρίου) κ. Κοκκίνη για το θέμα των δέκα περίπου εργαζομένων του εργοστασίου της ΜΕΤΚΑ, οι οποίοι πήγαν να κάνουν ανάληψη των χρημάτων τους από το λογαριασμό μισθοδοσίας που διαθέτουν στην εν λόγω τράπεζα και έμειναν με άδεια χέρια.
Χθες το πρωί ο κ. Τσιτσικλής στη συνάντησή του με τον διευθυντή του υποκαταστήματος της ALPHA BANK στη Νέα Ιωνία κ. Κοκκίνη, με την παράσταση διαμαρτυρίας που έκανε, ζήτησε και επίσημα να αποκατασταθούν τα οικονομικά των εργαζομένων που έχασαν τα χρήματα τους από τη μισθοδοσία τους. Ουσιαστικά δηλαδή ζήτησε η Τράπεζα με κάποιο τρόπο να αναπληρώσει τα χαμένα χρήματα.
Ο κ. Κοκκίνης τόνισε πως θα προσπαθήσει να δει τι μπορεί να γίνει με το συγκεκριμένο ζήτημα της αποκατάστασης των χαμένων χρημάτων, το οποίο έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, στην Τράπεζα τόσο τοπικά, όσο και κεντρικά. Να σημειωθεί ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Αθήνα έχουν ήδη ενημερωθεί και επιμελούνται του θέματος.
Ο διευθυντής της τράπεζας επισήμανε παράλληλα πως η οποιαδήποτε απόφαση θα προέλθει από τα κεντρικά της ALPHA BANK και μέχρι και το μεσημέρι δεν υπήρχε καμιά εξέλιξη.
Μεγάλη βέβαια είναι η αναστάτωση που επικρατεί στους κύκλους των εργαζομένων, οι οποίοι εμβρόντητοι διαπίστωσαν ότι έλειπαν τα χρήματά τους, όταν αρχές της εβδομάδας πήγαν να κάνουν ανάληψη μέσω του ΑΤΜ από τον τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτουν για τη μισθοδοσία τους.
Να σημειωθεί πως τα “κρούσματα” που μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί στη συγκεκριμένη Τράπεζα είναι δύο υπαλλήλων, που διαπίστωσαν ότι στο λογαριασμό τους δεν υπήρχε διαθέσιμο υπόλοιπο, αν και στη μία περίπτωση το υπόλοιπο ανερχόταν στα 380 ευρώ, ενώ από τον άλλο λογαριασμό διαπιστώθηκε ότι έλειπαν 500 ευρώ! Παράλληλα όμως στους λογαριασμούς άλλων πέντε τουλάχιστον εργαζομένων από την ΜΕΤΚΑ φαίνεται ότι έχει γίνει φραγή της τραπεζικής κάρτας τους και φυσικά δεν μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή.
Από την τράπεζα τόνισαν πως θα διενεργηθεί έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι έκαναν την ανάληψη των χρημάτων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου