ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεχίζονται σήμερα οι ψεκασμοί για το δάκο

συνεχίζονται-σήμερα-οι-ψεκασμοί-για-τ-153800

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους ελαιοκαλλιεργητές, τους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους ότι θα διενεργηθεί δολωματικός ψεκασμός στα πλαίσια του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα των αναδόχων εργολάβων ψεκασμών για τις περιοχές αυτές.

Συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί στις τοποθεσίες Προφήτης Ηλίας, Μπόλιαρι, Γουνικές και στη Δημοτική Ενότητα Αγριάς του Δήμου Βόλου. Στη Δημοτική Κοινότητα Αγριάς, θα ψεκαστεί επίσης σήμερα η τοποθεσία Αστέρια.

Οσον αφορά στη Δημοτική Ενότητα Σούρπης του Δήμου Αλμυρού, στην Τοπική Κοινότητα Αμαλιαπόλεως, θα ψεκαστούν σήμερα οι τοποθεσίες Κούκος και Ελίτσες, στη Δημοτική Ενότητα Πτελεού του Δήμου Αλμυρού, στην Τοπική Κοινότητα Αγ Θεοδώρων, θα ψεκαστούν στις 23/8/2014 οι τοποθεσίες Βιλίκα και Παλιογκορτζιά.

Τέλος στο Δήμο Σκιάθου θα ψεκαστούν σήμερα οι τοποθεσίες Λουτράκι, Μαχαλάς, Βουνό, Γουρούνια και Νεκροταφείο. Από τη διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης καλούνται οι ελαιοκαλλιεργητές να συμμετέχουν και να καθοδηγούν τα συνεργεία ψεκασμού για την αποτελεσματική πραγματοποίηση του έργου τους. Επίσης οι κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι να περιορίσουν τα ποίμνια και τα μελίσσια τους μακριά από τις παραπάνω περιοχές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου