ΤΟΠΙΚΑ

Στο «κυνήγι» του Τζόκερ με αύξηση της κίνησης στα πρακτορεία

στο-κυνήγι-του-τζόκερ-με-αύξηση-της-κ-153829

Αύξηση στους τζίρους των πρακτορείων Προπό του Βόλου τις τελευταίες εβδομάδες έφερε το «κυνήγι» του Τζόκερ και τα απανωτά τζακ – ποτ. Χθες το βράδυ με την κλήρωση του Τζόκερ οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής: 4, 5,8,13, 14 και Τζόκερ κληρώθηκε ο αριθμός 9. Από την χθεσινή κλήρωση βρέθηκαν δύο τυχεροί που κερδίζουν το ποσό των 4.081.471,05 ευρώ και 36 τυχεροί που κέρδισαν το πόσο των 16.510 ευρώ.

Στο κόκκινο η αδρεναλίνη καθώς τα 14 συνεχόμενα τζακ – ποτ στο Τζόκερ έχουν απογειώσει το ποσό που περιμένει τους επόμενους υπερτυχερούς, καθώς τόσο υψηλό ποσό έχει να μοιραστεί πάνω από 4 χρόνια.

Στα πρακτορεία Προπό του Βόλου, η κίνηση έχει αυξηθεί εντυπωσιακά τις τελευταίες εβδομάδες. Ολοι οι Βολιώτες αισθάνονται» εν δυνάμει εκατομμυριούχοι πριν από κάθε κλήρωση του Τζόκερ που έφτασε μετά από διαδοχικές κληρώσεις με συνεχόμενα τζακ ποτ χωρίς το μεγάλο νικητή να «μοιράζει» 8 εκ ευρώ.

Το πάθος για το κυνήγι του ονείρου οδηγεί μικρούς και μεγάλους στα πρακτορεία όπου παίζονται τα δελτία, είτε με σύστημα, είτε επιλέγοντας τυχαίους αριθμούς.

Οπως επισημαίνουν Βολιώτες πράκτορες τις τελευταίες μέρες άνθρωποι κάθε ηλικίας επισκέπτονται μανιωδώς τα πρακτορεία, ενώ ορισμένοι επιδίδονται σε ερμηνείες ονείρων και άλλων μηνυμάτων για να μαντέψουν τους τυχερούς αριθμούς. Αλλοι πάλι κάνουν διάφορους συνδυασμούς προκειμένου να «πιάσουν το όνειρο».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Τζόκερ μοιράζει απίθανα κέρδη και στις υπόλοιπες κατηγορίες με 1.600.000 ευρώ περίπου (συγκεκριμένα 1.594.469 ευρώ) γεμίζοντας χαμόγελα τους τυχερούς παίκτες.

«Εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους οι πολίτες ακόμη και στο Τζόκερ αλλά και σε άλλα τυχερά παιχνίδια. Ανθρωποι κάθονται με τις ώρες στα πρακτορεία στοιχημάτων για να κερδίσουν έστω και ένα μικρό ποσό που θα τους δώσει μια ανάσα, μια αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο» σημείωνε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Μ.Σ., υπάλληλος σε πρακτορείο Προπό στη Νέα Ιωνία, σχολιάζοντας την αύξηση της κίνησης τις τελευταίες εβδομάδες.

Το Τζόκερ τέλος πρέπει να τονιστεί ότι αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη πηγή εσόδων για τον ΟΠΑΠ, πίσω από το ΚΙΝΟ και το «Πάμε Στοίχημα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου