ΤΟΠΙΚΑ

Περισσότερα υπεραστικά δρομολόγια

περισσότερα-υπεραστικά-δρομολόγια-155066

Περισσότερα έκτακτα δρομολόγια, αυξημένα σε ποσοστό 10% σε σχέση με πέρυσι, έχουν ενταχθεί στο φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα των λεωφορείων του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολυάριθμοι συμπολίτες που επιλέγουν τις ακτές της Μαγνησίας για ολιγοήμερη ανάπαυλα. Η μεγαλύτερη κίνηση παρατηρείται στα δρομολόγια προς Αη Γιάννη, Χορευτό, Αφησσο, Καλά Νερά, Γατζέα, Μηλίνα, Χόρτο, Κατηγιώργη και Πλατανιά και εκτός Μαγνησίας, οι διαδρομές προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Ο μεγαλύτερος όγκος των εκδρομέων, κυρίως νεαρής ηλικίας, μεταβαίνουν το πρωί στην παραθαλάσσια περιοχή της επιλογής τους και επιστρέφουν αυθημερόν.

Παράλληλα, όσοι κατευθύνονται προς τις πιο μακρινές παραθαλάσσιες περιοχές του Πηλίου, παραμένουν επί δύο ή τρεις μέρες, κυρίως Σαββατοκύριακο, πραγματοποιώντας με αυτό τον τρόπο ολιγοήμερες διακοπές, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης, υπογραμμίζει ότι το παραπάνω φαινόμενο που παρατηρούνταν και τα προηγούμενα χρόνια, είναι πιο έντονο φέτος, προφανώς λόγω οικονομικής στενότητας, ενώ οι επιβάτες είναι κατά βάση νεαρής ηλικίας αλλά και οικογένειες.

Η εντονότερη κίνηση ξεκίνησε από τις 20 Ιουλίου και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Αυγούστου. Οπως επισημαίνει παράλληλα ο κ. Κολυνδρίνης «λόγω της μεγάλης πληρότητας που σημειώνεται στα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων προς τις κοντινές παραλίες, προσθέτουμε και έκτακτα δρομολόγια. Οι περισσότεροι αναχωρούν την Παρασκευή από Βόλο, οπότε υπάρχουν διπλά και τριπλά δρομολόγια, και επιστρέφουν την Κυριακή, οπότε αντίστοιχα υπάρχουν ανάλογα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού».

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου