ΤΟΠΙΚΑ

Νοσταλγικές μελωδίες και καντσονέτες

νοσταλγικές-μελωδίες-και-καντσονέτε-851206

Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Βόλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, στο πλαίσιο του φετινού κύκλου εκδηλώσεων Δεληγεώργεια 2008. Σολίστ της βραδιάς θα είναι οι Κατερίνα Αποστολοπούλου και Τζένη Χατζηδήμου και την ορχήστρα θα διευθύνει ο Γιώργος Καρυδάκης. Θα προηγηθούν ομιλίες και δωρεά στο Δήμο Βόλου χρηματικού ποσού για την εκτέλεση κοινωφελών έργων από το Ίδρυμα Αφών Δεληγεώργη. Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα ακουστούν γνωστές ελληνικές νοσταλγικές μελωδίες, έργα Μουζάκη, Μωράκη και Σουγιούλ, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακουστούν γνωστές ιταλικές καντσονέτες.
Τη Φιλαρμονική απαρτίζουν οι μουσικοί: Βάϊος Τακτικός, Ελευθερία Φραγκουδάκη, Κατερίνα Παπαϊωάννου, Αθανάσιος Γατής, Ιωάννης Κουκουβίνος, Γιώργος Αναστασίου,
Γιώργος Βασιλείου, Αγορίτσα Γκαζούνη, Δημήτρης Θεοδωρακάκης, Θανάσης Τακτικός, Ελένη Μπάρτζου, Ευαγγελία Αρσενοπούλου, Χρήστος Ασπρούδης, Κατερίνα Παρλιάρου, Μαρία Γκιούρκη, Φάτος Αζιζάϊ, Αχιλλέας Τσιργούλας, Δημήτριος Παππάς, Θεόδωρος Φακίδης, Βασίλης Τασούδης, Κωνσταντίνος Κουτριάνος, Ελευθέριος Στράκας, Παναγιώτης Ματθαίου, Αναστάσιος Κουτσιμπός, Βαγγέλης Μπακάλης, Αγγελος Μαντζαφλέρης, Νίκος Χατζηνικολάου, Παύλος Ζαχόπουλος, Δήμος Βουγιούκας και φιλικά συμμετέχει ο Νικόλαος Μαντάς και οι μαθητές Αργύρης Ασπρούδης, Σοφία Γάκη, Γιώργος Κουτίδης, Μαρία Μυλωνά και Κωνσταντίνος Ράπτης.
Τέλος την Παρασκευή, στις 9:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η Βραδιά Χορού με προσκεκλημένο τον Fabian Ballejos. Η βραδιά περιλαμβάνει Λάτιν και Ευρωπαϊκούς χορούς και αργεντίνικο τάνγκο από τον Fabian Ballejos και την παρτενέρ του. Στην Βραδιά αργεντίνικου τάγκο, που επίσης εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου Δεληγεώργεια 2008 συμμετέχουν οι: Φαμπιάν Ballejos και Τζίνα Νικολίτσα. Από την “Dance Academy” οι: Τέλης Κατσιούλας – Αννα Κίτσιου, Τέλης Κατσιούλας – Ευαγγελία Ξακουστού, από τον “Δίαυλο” οι: Νικολέτα Δαφεράνα
και Γιάννης Μανούσος, από το “Dance Studio” οι Ευα Παπαπαναγιώτου, Nikki Critchlow Θοδωρής Ζήσης και Εφη Ζαρογιάννη, καθώς και ο Κωνσταντίνος Χαλντούπης (δάσκαλοι αργεντίνικου τάγκου στη Λάρισα). Θα εμφανιστεί επίσης το μουσικό σχήμα με τους: Λίλυ Βαρακλιώτη (τραγούδι), Θωμά Σκοτίδα (τραγούδι), Αρτεμις Αργυροπούλου (πιάνο) και τον Γιώργο Διαμαντόπουλο (επιμέλεια προγράμματος, πιάνο).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου