ΤΟΠΙΚΑ

ΜΕ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Ολυμπιακός αύριο για νίκη στην Καρδίτσα

με-πρόβλημα-της-τελευταίας-στιγμής-ο-ο-851206

Πρόβλημα με τον Γιακάκογλου προέκυψε στον Ολυμπιακό Βόλου, μιας και ο νεαρός επιθετικός υποφέρει από ίωση που θα τον κρατήσει εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Αυτή είναι σαφέστατα μια σημαντική απουσία στην φαρέτρα του Κώστα Σταματίου μιας και όπως έχει αποδείξει τόσο ο Γιακάκογλου, όσο και οι Διαμάντης- Γεωργιάδης έχουν ξελασπώσει κατά σειρά το ερυθρόλευκο τρένο σε καίρια χρονικά σημεία. Οι νεαροί που μετά την έλευση του Αλμυριώτη τεχνικού έχουν αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και δίνουν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα τους. Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Γιακάκογλου στην ενδεκάδα αυτός θα είναι πιθανότατα ο Γεωργιάδης που πέρασε ως αλλαγή του Γιακάκογλου με τον Ναυπακτιακό Αστέρα και έπαιξε ως επιθετικός. Ως επιθετικός συμμετείχε και στα Τρίκαλα αντικαθιστώντας τον Διαμάντη σκοράροντας παράλληλα ένα από τα τρία τέρματα των ερυθρολεύκων. Πάντως δεν πρέπει να ξεγράφουμε και τον Σισέι, μιας και οι λύσεις είναι αρκετά περιορισμένες. Στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Ολυμπιακός Βόλου βάσει αριθμών δεν πρέπει να φοβάται αφού μετρά εντυπωσιακές νίκες τόσο με Δόξα Γρατινής (1-4) όσο και με ΑΟΤ(0-3) επί θητείας Κώστα Σταματίου.

Η βολιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας και δηλώνει έτοιμη να κάνει δικό της ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας και αναμένεται να έχει στην σύνθεσή της τόσο τον Ντος Σάντος Μασάντο όσο και τον Αλέξη Βεργώνη.

Ο Βραζιλιάνος είχε μείνει εκτός από το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα και την θέση του πήρε ο διεθνής με τη Σιέρα Λεόνε Μπέντζαμιν Ντοντέμ Σισέι ο οποίος όμως δεν ικανοποίησε τόσο τον προπονητή του όσο και τον ερυθρόλευκο κόσμο. Ο “Μάσα” αναμένεται να ξαναπάρει την φανέλα του βασικού αφού ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας που του είχε χορηγηθεί την Θεσσαλονίκη από τον γιατρό του ΠΑΟΚ κ. Οικονομίδη. Ο Μασάντο αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μετρώντας εφτά τέρματα σε σύνολο 18 αγώνων για τον
ίδιο . Το τελευταίο του τέρμα σημειώθηκε στα Τρίκαλα κόντρα στον ΑΟΤ , σε ένα ακόμα δηλαδή θεσσαλικό ντέρμπι που ο Ολυμπιακός πήρε δια περιπάτου. Κάτι που εύχονται και οι ερυθρόλευκοι οπαδοί που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα μετά και την απαγόρευση της ΑΣΑ να παραχωρήσει εισιτήρια στους ερυθρόλευκους μετά και την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομικής διεύθυνσης Καρδίτσας.

Στα πλάνα του Κώστα Σταματίου τίθεται όπως όλα δείχνουν και ο Βεργώνης, με το ενδεχόμενο συμμετοχής του να μένει ανοικτό, αφού μετά και την παρουσία του Χατζή στο τελευταίο ματς στο ΕΑΚ με τον Ναυπακτιακό ο ελληνοαυστραλός απέδειξε πως μπορεί να σταθεί σε ματς της Γ εθνικής και να βοηθήσει την νέα του ομάδα. Ο Βεργώνης εκτός από την τιμωρία των δύο αγωνιστικών αντιμετώπισε και πρόβλημα με τους κοιλιακούς που τον υποχρέωσαν επί δυο εβδομάδες να μην προπονείται, μπαίνοντας ουσιαστικά την Δευτέρα σε ρυθμούς προπόνησης.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται σήμερα με ένα χαλάρωμα το πρωί και στην συνέχεια, αφού ανακοινωθεί η αποστολή, η ομάδα θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα όπου και θα διανυκτερεύσει.

Η συνέχεια για το ερυθρόλευκο συγκρότημα αναμένεται αρκετά δύσκολη, μιας και την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει το ματς με την Λαμία στο ΕΑΚ και είναι το πρώτο από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια στην έδρα του Ολυμπιακού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου