ΤΟΠΙΚΑ

Ομαλά η επιστροφή των εκδρομέων

ομαλά-η-επιστροφή-των-εκδρομέων-160334

Αναίμακτα κύλησε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στη Μαγνησία. Τόσο η είσοδος όσο και η έξοδος των εκδρομέων, ήταν ομαλή, χάρη στα αυξημένα μέτρα που έθεσε σε εφαρμογή το Τμήμα Τροχαίας.

Η επιστροφή των εκδρομέων ξεκίνησε σταδιακά από χθες το μεσημέρι, με την κυκλοφορία των οχημάτων να είναι ήπια τόσο στον πάνω όσο και στον κάτω κλάδο του Πηλίου αλλά και στην Εθνική.

Από το απόγευμα, οπότε και οι περισσότεροι εκδρομείς άρχισαν να επιστρέφουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, η κυκλοφορία άρχισε να αυξάνεται, δεν σημειώθηκαν όμως σοβαρά προβλήματα.

Αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονταν σε επαγρύπνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου και ιδίως χθες.

Οι περιπολίες ήταν σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου στον κλάδο του Πηλίου και ιδίως σε σημεία όπου παρατηρείται μεγάλη παραβατικότητα. Παράλληλα με τις περιπολίες, αστυνομικοί προχωρούσαν σε ελέγχους για την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά και των μέτρων ασφαλείας, όπως χρήση ζωνών ασφαλείας και προστατευτικού κράνους.

Εκτός λειτουργίας

Δεν λειτουργούσαν χθες οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση με τις γραμμές του ΟΣΕ μπροστά στα Jumbo και στη διασταύρωση της 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος, μπροστά από το κτίριο του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Η μικρή κίνηση των οχημάτων, είχε ως αποτέλεσμα να μην σημειωθούν προβλήματα και μποτιλιαρίσματα, ωστόσο η αποκατάσταση της λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών κρίνεται αναγκαία για την αποφυγή ατυχημάτων σε δύο δρόμους, που «σηκώνουν» σημαντικό όγκο κυκλοφορίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου