ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινάει αύριο η Γιορτή Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο

ξεκινάει-αύριο-η-γιορτή-κρασιού-στη-νέ-164872

Για 54 ολόκληρα χρόνια διοργανώνεται η «Γιορτή Κρασιού» στη Νέα Αγχίαλο, από το Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΡΑ» σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου. Ουσιαστικά πρόκειται για μια εκδήλωση που αποτελεί σήμα κατατεθέν για το Ν. Μαγνησίας καθώς δίνει τη δυνατότητα για διασκέδαση σε χιλιάδες κόσμο με πολύ χαμηλή επιβάρυνση. Η φετινή «Γιορτή Κρασιού» ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 14 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Αυγούστου στη Νέα Αγχίαλο.

Οι επισκέπτες της γιορτής, φέτος όπως και κάθε χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν κρασιά του Συνεταιρισμού, να γευτούν τοπικούς μεζέδες αλλά και να απολαύσουν εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Οι διοργανωτές της «Γιορτής Κρασιού» έχουν ως στόχο να συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και ολόκληρου του Νομού ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμαστούν τα εκλεκτά κρασιά του Συνεταιρισμού σε αφθονία και μάλιστα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των επισκεπτών.

«Η Γιορτή Κρασιού είναι μια από τις πολλές δράσεις που αναπτύσσει ο Συνεταιρισμός μας στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του προς το κοινωνικό σύνολο αλλά και αθλητικά σωματεία» αναφέρει ο διευθυντής της επιχείρησης κ. Γιώργος Κόκκαλης, προσθέτοντας χαρακτηριστικά:«Σκοπός μας είναι οι καταναλωτές να γνωρίσουν τα προϊόντα μας και να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές χωρίς κανένα συμβιβασμό με την ποιότητα. Ολα αυτά τα χρόνια που συμμετέχουμε ανελλιπώς στη Γιορτή Κρασιού δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έχουν διατεθεί εκατοντάδες χιλιάδες κιλά κρασί προσφορά στους επισκέπτες της. Ο στόχος μας είναι ότι για τη συνέχιση της επιτυχημένης λειτουργίας μας θα πρέπει να βασιστούμε στην παραγωγή ποιοτικών και ταυτόχρονα πιστοποιημένων προϊόντων».

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλο το κρασί και το Θεσσαλικό τσίπουρο του Συνεταιρισμού προέρχεται από τους πιστοποιημένους και καλλιεργούμενους με σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης αμπελώνες των συνεταίρων. Μάλιστα η άριστη ποιότητα των προϊόντων πιστοποιείται και από την αυξημένη ζήτησή τους, ιδιαίτερα για το Θεσσαλικό Τσίπουρο για το οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα η Ν. Αγχίαλος να έχει γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τέλος τα κρασιά του Συνεταιρισμού κυκλοφορούν πλέον σε όλη την Ελληνική επικράτεια και έχουν «κλέψει» τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Μάλιστα αυτό αποδεικνύεται στην πράξη καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι στις περιοχές που κυκλοφόρησαν σύντομα εδραιώθηκαν στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Οσον αφορά στο «Θεσσαλικό Τσίπουρο», σύμφωνα με ανάλυση που έκανε Πανεπιστημιακό Ιδρυμα σε 130 δείγματα τσίπουρου (που μόνο του συνέλεξε) από όλη την χώρα αναδείχθηκε το καλύτερο με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου