ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη τεσσάρων Σύριων στο αεροδρόμιο Αγχιάλου

σύλληψη-τεσσάρων-σύριων-στο-αεροδρόμ-165946

Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις Συρίων στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου το τελευταίο διάστημα. Χθες το πρωί συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις Σύριοι για πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Στο αεροδρόμιο της Σκιάθου σταμάτησε χθες το όνειρο για μία καλύτερη ζωή για τέσσερις Σύριους. Οι αλλοδαποί ηλικίας από 23 έως 31 ετών αποπειράθηκαν να πετάξουν για Βενετία.

Με στόχο να βγουν στο Εξωτερικό υπέδειξαν στους αστυνομικούς κατά το διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία όμως έγιναν έγκαιρα αντιληπτά από τους αστυνομικούς που τα κατάσχεσαν και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη υπόθεση με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που απασχολεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου σε δύο μέρες.

Προχθές το μεσημέρι συνελήφθη επίσης στο αεροδρόμιο ένας 41χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας κατηγορούμενος για τα ίδια αδικήματα.

Ο 41χρονος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Ελληνική Επικράτεια με προορισμό τη Ρώμη όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Και στις δύο υποθέσεις οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου και παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο Αυτόφωρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου