ΤΟΠΙΚΑ

Δεκαπενταύγουστος με υψηλές θερμοκρασίες

δεκαπενταύγουστος-με-υψηλές-θερμοκρ-166047

Την άγουσα ακολουθεί η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες, με τον υδράργυρο να «χτυπάει κόκκινο» σε ορισμένες περιοχές, φθάνοντας τους 41 βαθμούς Κελσίου. Τα υπάρχοντα μετεωρολογικά δεδομένα δείχνουν Δεκαπενταύγουστο με υψηλές θερμοκρασίες, που παραπέμπουν σε καύσωνα.

Στην περιοχή της Μαγνησίας, ειδικότερα, διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» ο υδράργυρος θα «σκαρφαλώσει» έως τους 37 βαθμούς Κελσίου, τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-35 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο, αντίστοιχα, από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο ο καιρός θα είναι, επίσης, αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, ο καιρός στην περιοχή της Μαγνησίας θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-35 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο από 35 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία στην περιοχή της Μαγνησίας θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο, αντίστοιχα, από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι ενδείξεις για το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» δείχνουν αίθριο καιρό στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και θερμοκρασίες που θα κυμανθούν από 33-36 βαθμούς Κελσίου το Σάββατο και 30 έως 33 βαθμούς Κελσίου την Κυριακή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου