ΤΟΠΙΚΑ

Σκοτώθηκε 46χρονη υποσμηναγός ~ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

σκοτώθηκε-46χρονη-υποσμηναγός-νεα-τραγ-172444

Νεκρή η Στέλλα Αυγέρη – Εσερίδη λίγες ημέρες πριν τη συνταξιοδότησή της – Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια συναδέλφων της!

Σκληρή στάθηκε η μοίρα για 46χρονη υποσμηναγό της 111 Πτέρυγας Μάχης της Νέας Αγχιάλου. Η 46χρονη Στέλλα Αυγέρη – Εσερίδη κατευθυνόταν στη μονάδα της για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες, καθώς είχε καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης. Δυστυχώς, όμως, δεν έφτασε ποτέ. Αφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μετά από τριπλή καραμπόλα οχημάτων, εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου από τη συνεχή βροχόπτωση. Η ζωή, όμως, έπαιξε ένα ακόμη τραγικό παιχνίδι. Η άτυχη υποσμηναγός ξεψύχησε στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια συναδέλφων της, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα από οχήματα που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο!

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Πάγωσε το Βόλο και τη Μαγνησία το νέο τροχαίο δυστύχημα, με θύμα έναν νέο άνθρωπο, που σημειώθηκε χθες το πρωί στο Μάραθο. Η 46χρονη ξεκίνησε χθες το πρωί για την 111 Πτέρυγα Μάχης, όπου υπηρετούσε στη Μοίρα Εφοδιασμού. Υπό βροχή ακολούθησε τη διαδρομή που έκανε επί χρόνια, αυτή τη φορά, όμως, όχι για να εργαστεί, καθώς είχε καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης εξαιτίας του ανηλίκου αγοριού της και ένα καινούργιο κεφάλαιο άνοιγε μπροστά της. Η αίτησή της είχε γίνει δεκτή από την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας τον περασμένο Μάιο και μέσα στον Αύγουστο επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί.

Το κακό, όμως, δυστυχώς παραμόνευε, χθες στις 8 το πρωί, στην εθνική οδό Βόλου – Μικροθηβών, στο ύψος του Μάραθου. Οδηγώντας προς τη Ν. Αγχίαλο η 46χρονη έχασε εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το ΙΧ μάρκας Nissan Micra ακολούθησε τρελή πορεία και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Συγκρούστηκε αρχικά με σφοδρότητα με ένα ΙΧ φορτηγό Nissan Navara στη μπροστινή του πλευρά και αφού γύρισε ακινητοποιήθηκε πάνω σε ένα δεύτερο ΙΧ SEAT Leon, το οποίο επίσης είχε κατεύθυνση προς το Βόλο. Στο δεύτερο όχημα τρεις συνάδελφοί της, οι οποίοι μόλις είχαν ολοκληρώσει την υπηρεσία τους. Εζησαν την απόλυτη τραγωδία και υπέστησαν ισχυρό σοκ, παρακολουθώντας τη συνάδελφό τους να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Οδηγός του ενός από τα δύο οχήματα ήταν 23χρονος στρατιωτικός, ενώ επέβαιναν άλλα δύο άτομα. Κανείς ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Στο δεύτερο όχημα, στο ΙΧ φορτηγό, εγκλωβίστηκε ο οδηγός του, 37 ετών, από τη Λαμία και την επιχείρηση απεγκλωβισμού του ανέλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έσπευσε άμεσα, όπως και η Αστυνομία, καθώς και το ΕΚΑΒ.

Η 46χρονη, μετά τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματός της, εκσφενδονίστηκε από τη θέση του συνοδηγού και έπεσε στο οδόστρωμα. Κανείς δεν πρόλαβε να πράξει το παραμικρό. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Η άτυχη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας κατέλιπε τον σύζυγό της Θεόδωρο Εσερίδη, απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας και τον μονάκριβο γιο της Νικόλαο, 12 ετών.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Βόλου.

Σχετικά άρθρα: Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο προς Αγχίαλο

φωτογραφίες: ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου