ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο τα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου

αύριο-τα-εγκαίνια-του-αθλητικού-κέντρ-851206

Αύριο Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου (στο Σέσκλο) από τον Βολιώτη υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θανάση Νάκο.
Ο Ολυμπιακός ήδη προπονείται στις εγκαταστήσεις αυτές, ενώ αυτό που περιμένει -όπως και ο κόσμος του- είναι η επιστροφή στη φυσική του έδρα, το ΕΑΚ Βόλου, για τους αγώνες πρωταθλήματος. Οι εργασίες στο ΕΑΚ γίνονται με σχετικά αργό ρυθμό και το μόνο ευχάριστο είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος άρχισε να πρασινίζει, αφού συνεργεία άρχισαν να “απλώνουν” τον χορτοτάπητα.
Για τα αυριανά εγκαίνια η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με το Δήμο Αισωνίας προσκαλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας, τους φίλους του ποδοσφαίρου και όλον τον κόσμο στο Αθλητικό Κέντρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, στην περιοχή Σέσκλο, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00.
Το Αθλητικό Κέντρο, που ήταν ένα όνειρο πολλών ετών που γίνεται πραγματικότητα,
θα εγκαινιάσει ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Αθανάσιος Νάκος.
Η διοίκηση των ερυθρολεύκων από τη στιγμή που πήρε το «οκ» του Δήμου Αισωνίας άρχισε τις εργασίες με κεφάλαια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Το νέο προπονητικό κέντρο, όταν θα ολοκληρωθεί πλήρως, θα περιλαμβάνει τρία γήπεδα φυσικού χλοοτάπητα κανονικών διαστάσεων, σύγχρονο γυμναστήριο, φυσικοθεραπευτήριο, δύο πισίνες (μία εσωτερικού και μία εξωτερικού χώρου), πάρκινγκ και ένα σαλέ για τη φιλοξενία 45 αθλητών, ενώ η συγκεκριμένη μελέτη θα κατατεθεί μέχρι 30/1/2009 στο Δ.Σ. του δήμου Αισωνίας για έγκριση.
Το ερώτημα που παραμένει είναι πότε το ΕΑΚ Βόλου θα είναι έτοιμο σε όλους τους τομείς, για να γίνει η ισχυρή έδρα του Ολυμπιακού, αφού έχει λεχθεί ότι θα έχει παραδοθεί μέσα στο Νοέμβρη (ο Ολυμπιακός έχει επόμενο αγώνα έδρας 23 του μήνα με Εθνικό) και αν κάτι τέτοιο δεν γίνει στο πρώτο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό μπορεί να είναι στις 7/12 με τον Αγροτικό Αστέρα.

Κάλεσμα των παλαιμάχων
Από την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου στο Σέσκλο του Δήμου Αισωνίας, το οποίο κατασκευάστηκε, ως γνωστόν, με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Το Δ.Σ. της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου καλεί όλα τα μέλη της, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως συμμετάσχουν στην εκδήλωση των εγκαινίων του Αθλητικού Κέντρου του Ολυμπιακού, στηρίζοντας παράλληλα το έργο της διοίκησης της ΠΑΕ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου