ΤΟΠΙΚΑ

Από το Σύνδεσμο εφεξής οι προσλήψεις στο κοιμητήριο

από-το-σύνδεσμο-εφεξής-οι-προσλήψεις-σ-851206

Παρατείνεται κατά ένα μήνα η προγραμματική σύμβαση της ΔΕΜΚΑ με το Διαδημοτικό Σύνδεσμο του Κοιμητηρίου Βόλου- Νέας Ιωνίας, προκειμένου να συνεχιστεί η απασχόληση του προσωπικού που είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του Κοιμητηρίου.
Το Δ.Σ του Συνδέσμου αποφάσισε ωστόσο μέσα σε αυτό το διάστημα να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για νέο διαγωνισμό, από το Σύνδεσμο όμως αυτή τη φορά και όχι μέσω δημοτικής επιχείρησης είτε του Βόλου είτε της Νέας Ιωνίας.
Ο Σύνδεσμος αποφάσισε παράλληλα να αποστείλει επιστολή προς το Σώμα Ορκωτών Λογιστών με την οποία και θα ζητά να επανεκτιμηθεί η όμορη έκταση των 4.5 στρεμμάτων που ενδιαφέρεται να αγοράσει ο φορέας για την επέκταση του διαδημοτικού κοιμητηρίου.
Στα πλαίσια ωστόσο της αναζήτησης τρόπων, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα έλλειψης χώρου με αυτεπιστασία, θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης ενός ακόμη ταφικού τετραγώνου, που εκτιμάται ότι θα εξασφαλίσει περίπου 100 νέους χώρους ταφής.
Άμεσα εξάλλου θα διερευνηθεί το θέμα της αγοράς ενός φορτηγού αυτοκινήτου ανοιχτού τύπου για τις ανάγκες καθαριότητας των Κοιμητηρίων και της αγοράς ενός επιβατικού αυτοκινήτου (7-9 θέσεων) για τη μεταφορά των ηλικιωμένων επισκεπτών του νέου κοιμητηρίου στα απομακρυσμένα ταφικά τετράγωνα.
Τέλος θα γίνει προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης, καθώς και ειδών προστασίας για το εργατικό προσωπικό του Συνδέσμου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου