ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ 21ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ

συνεληφθη-και-ομολογησε-21χρονοσ-βολιω-851206

Ενοπλη ληστεία σχεδίασε και υλοποίησε 21χρονος σε βάρος του πατριού του, αλλά αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, όταν πήγε να καταγγείλει το περιστατικό… με άλλο σενάριο.
Ειδικότερα χθες 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα 21χρονος κάτοικος Βόλου, παρέλαβε από το σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ, τον 45χρονο πατριό του, οποίος εργάζεται ως ναυτικός προκειμένου να το μεταφέρει στην οικία της μητέρα του στο Σέσκλο. Σε κάποια στιγμή διανύοντας τον επαρχιακό δρόμο Διμηνίου – Σέσκλου, ο 21χρονος προφασίστηκε ότι το αυτοκίνητό του είχε ανεβάσει υψηλή θερμοκρασία, και σταμάτησε για να το επιδιορθώσει. Εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκε 26χρονος συνεργός του, αλβανός υπήκοος, κάτοικος Αλυκών ο οποίος με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε τον 45χρονο και μαζί με τον 21χρονο του πήραν 220 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια τον έδεσαν με σύρμα και εξαφανίστηκαν.
Ο 21χρονος μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπου κατήγγειλε ότι μαζί με τον πατριό του δέχθηκαν επίθεση από τρία άγνωστα άτομα, οι οποίοι τους λήστεψαν και εξαφανίστηκαν.
Κατά την προανάκριση όμως ο «εγκέφαλος του σχεδίου έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε. Ο ίδιος συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο 26χρονος συνεργός του από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου