ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε ο Στέργιος Μπαλλούς

πέθανε-ο-στέργιος-μπαλλούς-199169

Πέθανε χθες σε ηλικία 80 χρόνων ο Στέργιος Μπαλλούς, συνταξιούχος δικαστικός επιμελητής και από τα παλαιότερα στελέχη του θεσμού των συνοικιακών συμβουλίων.

Ο Στέργιος Μπαλλούς διατέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Αγίου Γεωργίου και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης και ανέγερσης του Πολιτιστικού Κέντρου στην περιοχή Χρυσοχοίδη. Επίσης διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Αλμυριωτών Βόλου.

Ο εκλιπών υπηρέτησε για πολλά χρόνια το θεσμό των συνοικιακών συμβουλίων από τη δεκαετία του ’80 όταν πρωτοξεκίνησε η λειτουργία τους ενώ ήταν υποψήφιος σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις στο Δήμο Βόλου με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συνεργασίας.

Άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα, δραστήριος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ο Στέργιος Μπαλλούς ήταν από τους παλαιότερους δικαστικούς επιμελητές ενώ το ίδιο επάγγελμα ακολούθησαν και τα δύο από τα τρία παιδιά του, ο Γιώργος και ο Θανάσης ενώ ο Χρήστος εργάζεται στην Εφορία.

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για έναν άνθρωπο που αφιέρωσε κυριολεκτικά τη ζωή του και τον ελεύθερο χρόνο του για να υπηρετήσει το κοινά της συνοικίας και της πόλης .

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Ο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου