ΤΟΠΙΚΑ

Εκλεισε… το υποβρύχιο εστιατόριο

εκλεισε-το-υποβρύχιο-εστιατόριο-201137

Τραπέζια και καρέκλες όπως επίσης και ένα ποδήλατο ανασύρθηκαν -πριν τρεις μέρες- από το βυθό της θάλασσας στην παραλία του Βόλου, στο σημείο μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας από έναν δύτη του Οργανισμού Λιμένων Βόλου, μετά το δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ με τίτλο «Υποβρύχιο εστιατόριο στην παραλία του Βόλου». Η επιχείρηση καθαρισμού στο σημείο έγινε από έναν δύτη του ΟΛΒ και διήρκεσε περίπου 2-3 ώρες.

Ο Οργανισμός Λιμένων Βόλου, προχώρησε στον καθαρισμό του σημείου από τα τραπεζοκαθίσματα, μετά από ενημέρωση που έλαβε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Τα αντικείμενα πιθανότατα είχαν παρασυρθεί στο βυθό από ανεμοθύελλα ή είχαν πεταχτεί μέσα στη θάλασσα από κάποιον επιτήδειο ωστόσο σίγουρα είναι θετική εξέλιξη ότι απομακρύνθηκαν άμεσα από το υποθαλάσσιο περιβάλλον.

Ο πρόεδρος του ΟΛΒ κ. Γιάννης Πρίγκος ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι τον καθαρισμό του τμήματος ανέλαβε ένας δύτης από την τεχνική υπηρεσία του ΟΛΒ, επισημαίνοντας ότι από τον βυθό ανασύρθηκαν τραπεζοκαθίσματα και ένα ποδήλατο προσθέτοντας παράλληλα ότι δεν υπήρξε καμία ανησυχία για περιβαλλοντική επιβάρυνση.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Σχετικά άρθρα:Υποβρύχιο εστιατόριο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου