ΤΟΠΙΚΑ

Σειρά ενημερώσεων για τους παραγωγούς του Πηλίου

σειρά-ενημερώσεων-για-τους-παραγωγού-203885

Ενημερώσεις προς τους παραγωγούς του Πηλίου ανακοίνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου και Βορείων Σποράδων που αφορούν την εξισωτική ενίσχυση, το πρόγραμμα νέων αγροτών, την επιστροφή Φ.Π.Α αγροτών και θέμα της Π.Ο.Π (Συμπληρωματική Οικονομική Ενίσχυση).

Οι παραγωγοί -μέλη καλούνται από τον Συνεταιρισμού που λαμβάνουν «Εξισωτική Αποζημίωση» όπως προσέλθουν στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου σε μέρες και ώρες εργάσιμες ήτοι από 07:00πμ έως 13:00 μμ, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για όσους ενδιαφέρονται για την ένταξη τους στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών, οι όροι και οι προϋποθέσεις ένταξης των υποψηφίων νέων γεωργών στο πρόγραμμα, βρίσκονται στους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr.

Οσον αφορά το θέμα της επιστροφής Φ.Π.Α αγροτών ο Συνεταιρισμός Πηλίου αναφέρει ότι οι θα πρέπει άμεσα να προσκομίζουν στον Συνεταιρισμό τα Τιμολόγια, τις Εκκαθαρίσεις κ.λ.π που αφορούν Πωλήσεις Προϊόντων για το 2013 για να πάρουν την Επιστροφή Φ.Π.Α Αγροτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου