ΤΟΠΙΚΑ

Σαρωτικός με 2 – 0

σαρωτικός-με-2-0-851206

Τρίτη σερί νίκη χθες για τον Ολυμπιακό, που μετά τα “διπλά” σε Κέρκυρα και Ρόδο κέρδισε με 2-0 και την Καλαμαριά, την οποία υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα, ενώ την πέρασε και στη βαθμολογία… μπαίνοντας στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας
Ο Ολυμπιακός ήταν χθες και άνετος και ωραίος, αφού παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο για ένα 45λεπτο δεν έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να αναζητήσει κάτι, μιας και η βολιώτικη ομάδα, πετυχαίνοντας πρώτη φορά δυο γκολ σε 45λεπτο στο Βόλο με σκόρερ τους Ιακωβάκη και Ράμι, στην επανάληψη έκανε συντήρηση δυνάμεων, κράτησε τη νίκη και έδειξε ότι δεν ήθελε και το ματς να πάει στο over.
Με τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια παρατάχτηκε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο στην άμυνα χρησιμοποίησε τον Αλέν Ραγκουέλ ως δεξί μπακ και τον Λεονάντρο Αλβάρεζ ως αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Θοδωρής Πακάλτσης και Πέτρος Κοντέων. Στη μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ ήταν οι Στάθης Στεφανίδης και Πέδρο Ιράλα. Στην δεξιά γραμμή προτιμήθηκε ο Αλέξανδρος Γιακάκογλου και στην αριστερή ο Γιώργος Ιακωβάκης. Πίσω από τον Ραμί που ήταν στην κορυφή της επίθεσης, τον ρόλο του μεσοεπιθετικού ανέλαβε ο Αριέλ Γκαρσία. Μόλις στο 3΄ οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Γκαρσία ο Στεφανίδης έπιασε το τακουνάκι και η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Γκαρσία βρήκε τον Στεφανίδη, αυτός κατέβασε την μπάλα, έπιασε το σουτ, αλλά ο Κουτσόπουλος κατάφερε να τον νικήσει. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό, με τον Κοντέων να κάνει την βαθιά μπαλιά τον Ράμι να είναι αποδέκτης της μπάλας και να βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί ο Αργεντίνος θα μπορούσε να εκτελέσει τον τερματοφύλακα της Καλαμαριάς, αλλά προτίμησε να πασάρει στον επερχόμενο Ιακωβάκη, που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Με τη συμπλήρωση 24 λεπτών ο Ραγκουέλ σέντραρε από τα δεξιά, ο Ιράλα κατέβασε την μπάλα, αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει. Η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Γκαρσία, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία μετά από ένα λεπτό, όταν ο Ιράλα βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, περνώντας μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κουτσόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί για πρώτη φορά στο 38ο λεπτό, όταν ο Τσάτσος γέμισε από τα δεξιά, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Τελικά το 2-0 σημειώθηκε στο 42ο λεπτό, όταν ο Ραμί βρέθηκε απέναντι από τον Κουτσόπουλο και ο Αργεντινός δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να διπλασιάσει.

Στην επανάληψη το ματς παίχθηκε στο κέντρο και έλειψαν οι φάσεις εκτός από αυτή του 84΄, όταν ο Τσαγκαράκης σούταρε και ο Βεζυρίδης έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ.

Ετσι ο αγώνας τέλειωσε, η ιστορία έγραψε Ολυμπιακός – Καλαμαριά 2-0 και οι 4.000 κόσμος που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό… άρχισαν να σχεδιάζουν άλλη μια έξοδο στην Καισαριανή, αισιοδοξώντας ότι με εμφάνιση σαν τη χθεσινή του πρώτου μέρους… θα γίνει το σερί 4 στα 4…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου