ΤΟΠΙΚΑ

Σε ρυθμούς πανελληνίων τα Λύκεια της Μαγνησίας

σε-ρυθμούς-πανελληνίων-τα-λύκεια-της-μ-213937

Σε ρυθμούς Πανελληνίων έχουν μπει τα Λύκεια της Μαγνησίας. Ήδη από τη Δευτέρα, ξεκίνησε η κατάθεση αιτήσεων – δηλώσεων από τους μαθητές της γ’ λυκείου, που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη δοκιμασία των πανελλαδικών.

Στα κατά τόπους Λύκεια, οι καθηγητές, ενημερώνουν τους μαθητές για τη διαδικασία και τα χρονοδιαγράμματα. Έως τις 25 Φεβρουαρίου, θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι τελειόφοιτοι να έχουν δηλώσουν αν θα λάβουν μέρος στις πανελλήνιες. Το Μάρτιο θα κληθούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να πάρουν μέρος σε ειδικές κατηγορίες, ενώ τον Απρίλιο, οι υποψήφιοι θα παραλάβουν τους ηλεκτρονικούς κωδικούς τους.

Με την κάρτα του υποψηφίου στο χέρι θα δώσουν τις εξετάσεις, η έναρξη των οποίων φέτος, έχει οριστεί για τις 27 Μαΐου.

Παράλληλα με τους μαθητές, το επόμενο διάστημα και μέχρι τις διακοπές του Πάσχα, οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, έχουν μπροστά τους το δικό τους… Γολγοθά. Συγκρότηση επιτροπών, ορισμός επιτηρητών και εξεταστικών κέντρων, προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων των μαθητών.

Με την ολοκλήρωση της γραπτής δοκιμασίας, οι μαθητές θα κληθούν να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία, επιλέγοντας σχολές της προτίμησής τους, για τη συνέχιση των σπουδών τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου