ΤΟΠΙΚΑ

Διπλάσιο ενδιαφέρον για ενισχυτική διδασκαλία

διπλάσιο-ενδιαφέρον-για-ενισχυτική-δ-213946

Τις 115 έφθασαν μέσα σε τέσσερις ημέρες οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που διεκδικούν μία από τις 48 θέσεις ειδικοτήτων με τις οποίες θα στελεχωθούν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στα Γυμνάσια στη Μαγνησία.

Σήμερα, εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων από τους εκπαιδευτικούς. Αμέσως μετά προβλέπεται ο έλεγχος των αιτήσεων από το Υπουργείο Παιδείας και έως τις 18 Φεβρουαρίου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, θα καλέσει τους εκπαιδευτικούς να παρουσιαστούν και στις 19 του μήνα να αναλάβουν τα τμήματα.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα κατάθεσης αιτήσεων έχουν οι καθηγητές που είναι εγγεγραμμένοι στους Ενιαίους Πίνακες Προσωρινών Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας για το σχολικό έτος 2013 – 2014.

Υπενθυμίζεται ότι τα τμήματα στο νομό Μαγνησίας θα στελεχώσουν 20 φιλόλογοι που θα απασχολούνται 13 ώρες ο καθένας, 14 μαθηματικοί (12 ώρες), 9 φυσικοί (8 ώρες), 4 χημικοί (8 ώρες) και 1 βιολόγος (8 ώρες).

Αιτήσεις ήδη από τον περασμένο Ιούνιο αλλά και με την έναρξη του σχολικού έτους, έχουν κάνει 1.500 μαθητές Γυμνασίων, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου