ΤΟΠΙΚΑ

Η Μαγνησία στους ρυθμούς του Final 4 του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών

η-μαγνησία-στους-ρυθμούς-του-final-4-του-κυπ-851206

Στους ρυθμούς του Final 4 του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, κινείται από σήμερα Παρασκευή η Μαγνησία. Οι αποστολές των τεσσάρων φιναλίστ, των Εσπερίδων, του Πανιωνίου, της Καστοριάς και της Siemens φτάνουν στον Βόλο ενόψει του αυριανού τζάμπολ της σημαντικής αυτής διοργάνωσης και όλα είναι έτοιμα για την γιορτή του μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στο ΕΑΚ. Η αυλαία θα ανοίξει αύριο Σάββατο το απόγευμα με τους ημιτελικούς αγώνες, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελικοί και θα αναδειχτεί ο φετινός τροπαιούχος.
Η ΕΟΚ και η ΕΣΚΑΘ σε συνεργασία με τον ΑΟΝΑΜ, τον ΑΟΔΒ – ΕΑΚ και τον ΑΟΔΝΙ, είναι οι διοργανωτές του 8ου Final 4 στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ και από την πλευρά τους έχουν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια άρτια διοργάνωση. Στον Βόλο θα βρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος κ. Μιαούλης.
Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλό θέαμα από την περσινή νταμπλούχο ομάδα των Εσπερίδων, τον Πανιώνιο που προβάλλει το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, την Καστοριά και τη Siemens. Σήμερα στις 3μμ στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΕΑΚ θα δοθεί συνέντευξη από τους διοργανωτές, στην οποία θα μιλήσουν και οι προπονητές των τεσσάρων φιναλίστ.
Προγνωστικά βέβαια δεν μπορούν να γίνουν. Ο Πανιώνιος έχει το προβάδισμα στο πρωτάθλημα, αλλά το κύπελλο είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση και κάθε μια από τις τέσσερις φιναλίστ έχει ίσες πιθανότητες για την κατάκτηση του και όλες οι αναμετρήσεις αναμένονται ντέρμπι.
Οι τοπικοί φορείς απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί αυτές τις δυο ημέρες στο κλειστό της Νέας Δημητριάδας συνδράμοντας με την παρουσία του στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
ΣΑΒΒΑΤΟ
16.30 Siemens – Εσπερίδες
Διαιτητές: Τσούντζουρας – Τζαφλέρης
Γραμματεία: Μαρούσος Κ., Βελεντζάς, Πολύζος
19.00 Πανιώνιος – Καστοριά
Διαιτητές: Κουκουλίτσιος – Νικολούλης
Γραμματεία: Κυρλίδης, Χριστοφορίδου, Τσόλκας
ΚΥΡΙΑΚΗ
16.30 Μικρός τελικός
Διαιτητές: Δεσλής – Κοτσιμπός
Γραμματεία: Μαρούσος Κ., Κυρλίδης, Λίταινας
19.00 ΤΕΛΙΚΟΣ (TV)
Διαιτητές: Σταματόπουλος – Πανταζής
Γραμματεία: Σακελλαροπούλου, Βελεντζάς, Πουριανός
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Σεμινάριο προπονητών
Παράλληλα με την διοργάνωση του Final 4, θα διεξαχθεί σεμινάριο προπονητών στο κλειστό του Αδαμόπουλου με ομιλητές τους κ.κ. Κωνσταντίνο Κυρατζή, Νικόλαο Μαρίνο, Κωνσταντίνο Μίσσα, Παναγιώτη Αρβανίτη, Νικόλαο Αποστολίδη και Σωτήρη Κοκκινόπουλο. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για τους προπονητές και τους γυμναστές που θέλουν να το παρακολουθήσουν και καλούνται όλοι τους να δώσουν το παρών.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου:
ΣΑΒΒΑΤΟ
9.00 – 10.15, Αρβανίτης Κ., Δευτερεύοντας αιφνιδιασμός
10.30 -11.45, Κοκκινόπουλος Σ., Επιθετικές κινήσεις ποστ
12.00 -13.15, Μαρίνος Ν., Επιθετικό σύστημα πολλαπλών επιλογών
ΚΥΡΙΑΚΗ
9.00 -10.15 Κυρατζής Κ., Επιθετικό transition και γρήγορες επιθέσεις
10.30-11.45 Αποστολίδης Ν., Αμυντική συνεργασία δύο παικτών
12.00 -13.15 Μίσσας Κ., Προσωπική άμυνα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου