ΤΟΠΙΚΑ

Κατέθεσαν στεφάνι στο Λεωνίδα

κατέθεσαν-στεφάνι-στο-λεωνίδα-851206

«Την Ελλάδα στα δύο» απειλούν να κόψουν οι αγρότες της περιοχής Δομοκού, κλείνοντας την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Οι αγρότες προετοιμάζουν παράλληλα και νέες κινητοποιήσεις.
Οι αγρότες έχουν συγκεντρώσει από το πρωί της Τρίτης περίπου 300 αγροτικά μηχανήματα έξω από την πόλη του Δομοκού, ενώ την Πέμπτη διένυσαν μια απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων για να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.
Την ίδια στιγμή αγρότες από την περιοχή της Λαμίας, παρέλυσαν την κίνηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης, διασχίζοντας με περισσότερα από 100 τρακτέρ τους κεντρικούς δρόμους. Οι αγρότες προειδοποίησαν ότι τις επόμενες μέρες θα κατευθυνθούν κι αυτοί με τριπλάσιο αριθμό αγροτικών μηχανημάτων στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.
Μετά την απόσυρση των τρακτέρ από το κέντρο της Λαμίας, ο πρόεδρος των αγροτών της περιοχής, Χρήστος Μπακάκος δήλωσε ότι κινητοποίηση είχε προειδοποιητικό χαρακτήρα. «Αν το επόμενο διάστημα δεν πάρουμε σαφείς απαντήσεις για τα φλέγοντα αγροτικά θέματα τότε τα πράγματα αλλάζουν και θα βρεθούμε πολύ κοντά στο να κλείσουμε τον εθνικό δρόμο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου