ΤΟΠΙΚΑ

Συγκινητική προσφορά για την Κεφαλονιά

συγκινητική-προσφορά-για-την-κεφαλον-219403

Η συμμετοχή των πολιτών στη μεγάλη εκστρατεία της Εθελοντικής Ομάδος Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας της Δ.Ε. Αγριάς του Δήμου Βόλου ξεπερνά κάθε προσδοκία για τη συγκέντρωση τροφίμων και τη στήριξη των σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς, οι οποίοι ακόμη και σήμερα πλήττονται από τον εγκέλαδο.

Ακόμα και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις δεν μπορούσαν να συγκριθούν με την μεγαλοσύνη και την γενναιοδωρία των πολιτών, οι οποίοι μετέτρεψαν τις ημέρες σε ημέρες αγάπης και προσφοράς. Η συνεργασία των εθελοντών της ομάδος, των καταστημάτων και φορέων της πόλης ήταν πολύτιμη.
Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην διάρκεια της συγκέντρωσης τροφίμων, στα σημεία «σταθμούς».

Υπερήφανος για τα μέλη της ομάδος και τους συμπολίτες του, δήλωσε ο Αρχηγός της ομάδος Α.Ε.Π.Π. κ. Ευστάθιος Τρικεριώτης, λέγοντας ότι έδωσαν το πιο λαμπρό παράδειγμα ανθρωπιάς, ευαισθησίας και προσφοράς.

«Είμαι συγκινημένος από την κοσμοσυρροή στη συγκέντρωση τροφίμων στην πόλη μας, γι’ αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, τους συνανθρώπους μας στη Κεφαλονιά. Με τη συμμετοχή και τη γενναιοδωρία των Αγριωτών κάναμε πράξη το σύνθημα: Στα δύσκολα μόνος του κανείς!», τόνισε ο κ. Τρικεριώτης και πρόσθεσε: «Οι Αγριώτες απέδειξαν στην πράξη ότι είναι άνθρωποι της αγάπης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς»!

Η Ομάδα συνεχίζει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς.
Η Κεντρική Διοίκηση της ομάδος καλεί τους συμπολίτες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση τροφίμων (που δεν χρειάζονται ψυγείο), γιατί είναι επείγουσα ανάγκη για το λαό της Κεφαλονιάς που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

– 1η Κατηγορία: Οινόπνευμα λευκό, πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, πάνες για παιδιά, υποσέντονα μιας χρήσης, χαρτί υγείας, χλωρίνες, γάζες άκοπες, φυσιολογικούς ορούς 1.000 ml, Betadin solution, Betadin scrable και γάντια μιας χρήσης μέγεθος small.
– 2η Κατηγορία – τρόφιμα: Γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, Άνθος Αραβοσίτου βανίλια, κομπόστες, ζάχαρη και ντοματοπολτός.
– 3η Κατηγορία – διάφορα: Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και ράντζα.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2428 0 97077 Κεντρική Διοίκηση και στο κινητό 6977706219.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου